2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم عین سگ میترسم توروخدا بیاین آرومم کنین🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست
آره ولی نمیدونستم قراره جه بلاهایی رو این زن سرم بیاره

دوست بودین؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ۱۷ سالته، من که ۲۸ سالگی ازدواج کردم هم مادرشوهرم تو همه کارام نظر میداد و هنوزم میده. ولی چون ...

شما درست میگین ازمنم بزرگتر هستین تقریبا همسن مامانمی با فاصله کم ولی اینکه مادرشوهرت بگه لباس نخر . بیرون نرو . انواع بی احترامی ها دو بهم زنی ها این الان خوبی منو میخاد؟

دوست بودین؟

شوهرم چندین بار درخواست داد ولی من قبول نکردم با این ک خودمم دوسش داشتم ولی به دلایلی نتونستم قبول کنم به یکی از بستگانم گفتم اگه قصدش جدیه میتونه خواستگاری کنه که بلافاصله هم اومد با اینکه مادرش راضی نبود از همون اول جنگ برپا بود ولی من فقط مدت کمیه که فهمیدم مادرش راضی نبوده از اول ولی چون عاشق شوهرم بودم مجبورن تحمل کنم تا وقتی که ازشون جدابشیم  مشکل اصلیم اینه که عصبی میشم استرس تمام وجودمو میگیره

شما درست میگین ازمنم بزرگتر هستین تقریبا همسن مامانمی با فاصله کم ولی اینکه مادرشوهرت بگه لباس نخر . ...

نه اگه بی احترامی می‌کنه که نه عزیزم.

حتی منم که میدونستم مادر شوهرم نیتش خوبه، اگه از اول قرار بود با هم زندگی کنیم فکر کنم خیلی نتیجه خوبی نمی‌داد. چند سال اول زیاد با هم نبودیم، بعدا اینجوری شد که تقریبا ۷-۸ روز در ماه خونه ماست.

نه اگه بی احترامی می‌کنه که نه عزیزم. حتی منم که میدونستم مادر شوهرم نیتش خوبه، اگه از اول قرار بود ...

این میخاد که هرچی بگه منم بگم چشم وگرنه هیچ وقت خوبی منو نخاسته این یه شیطانه که فقط میخاد زندگی پسرش بهم بخوره 

خوب عزیزم رودرواسی رو بذار کنار کار خودتو بکن. مثلا کاری رو میگه فلان جور انجام بده، تو هرجور خودت فکر می‌کنی انجام بده جلوی چشمش. اگرم چیزی گفت بگو ببخشید من اونجوری دوست ندارم. یا میگه نرو بیرون، بگو ببخشید کار دارم و برو.

هیچ شکایتی هم به شوهرت نکن، اگه اون به شوهرت گفت بگوخوب نمیشه که من هرکاری مامانت میگه بکنم، پس خودم چی؟

البته منصفانه و منطقی فکر کن، جاهایی که حرفش حقه گوش بده.