2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم عین سگ میترسم توروخدا بیاین آرومم کنین🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هست که بخواد بهت یه حرفو صدبار بگه؟؟ از این اجازه بهش نده توام مثل خودش باش 

چطور مثله خودش باشم حتی میرم خودمو مشغولم میکنم با کاری باطم میادو ور ور میگه

عزیزم چرا زود ازدواج کردی خواسته خودت بود؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اره و حتما میخاد که نظر اون انجام بشه

شما ۱۷ سالته، من که ۲۸ سالگی ازدواج کردم هم مادرشوهرم تو همه کارام نظر میداد و هنوزم میده.

ولی چون میدونستم که نظر دادنش هیچوقت از بدخواهی و بدجنسی نیست همیشه سعی کردم خودمو آروم کنم و بیخودی عصبی نشم. بخوام منصف باشم باید بگم گاهی هم نظراتش خوب و درست بوده و برام مفید بوده. هنوز هم رابطه مون خوبه.

حالتو میفهمم ها... منم یه بار انقدر عصبی شدم که دستام شروع کرد به شدت لرزیدن و مادر شوهرم خودش نگران شد و دلش سوخت. ولی اونا گاهی فقط بلد نیستن با جوونا چجوری باید رفتار کرد، وگرنه قصدشون خیره.