2821
2789

منو خواهرم ک ۱۳ سال ازم بزرگه و مجردم هس 

از وقتی من ب سن بلوغ رسیدمو لباسامون تن هم میشد ب وسایل هم دست زدیم اون لباس منو پوشید من ماله اونو و ....

الانم من بخاطر کنکورم گوشی نخریدم و با ماله مامانم میام سایت گوشی خواهرمم بخاطر اینستاش دست میگرفتم ک الانم یه گوشی جدید گرفته اونو برداشتم برم اینستااخبار کنکور چک کنم گف خوبه گوشی دوتا شد دیگه نمیگی بده منم نگا کنم من میترسم فردا شوهر کنم تو شوهرمم باهام شریک بشی 😑

البته این حرفو از همون سن بلوغ ک میگم اشتراکات ما شرو شد لباس همو تن کردن شرو شده 

اون ک میرف سر کار حقوق داشت لباس میخرید منم یکی دوبار میپوشیدم مامانمم میگف من میترسم فردا این شوهرتم صاحاب شه! اونم ماله منو گاهی میپوشید! ولی من بیشتر

بماند اون موق بچه بودم حالیم نبود معنی این حرف 

ولی امروز خیلی حالم بد شد !  چی فک کردن راجب من!!!

بنظرتون این دفعه همچین حرفی زدن محکم جوابشونو بدم ؟؟؟خیلی تلخ زبون شده تازگیا 

منم توبه به درک چیکار دارم دس بزنم دیگه حالا خوبه بلد نیس با جدیده کاره کنه من همه چیشو راه انداختم گوشی جدیدو ازمم انتظار داره من کاراشو انجام بدم بعد بهش یاد بدم زحمت نده به خودش  

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه حرف زشتی ...اینبار بگو ی زمانی این حرفو میزدین بچه بودم حالیم نبود الان ک مفهومش میفهمم خیلی ناراحت میشم اینو بهم میگید ، شوهرش مبارک خودش ، از دوتا خانوم ب سن و سال شما اینحرفا بعیده

خدایا همون که میدوني 💕
بگو واسم بخرین که شریک نشم  ازاین بعد هم چیزی ازوسایلاش استفاده نکن

بخدا منم مراعات بی پولی بابامو میکنم دلم نمیاد ب فشار بذارمشون منم چندساله اصلا دیگه لباسای خواهرمو تن نمیکنم

درکت نمکینم‌ناراحتی نداره

از خواهر عزیزتر مگه داریم؟؟؟؟

شوخی کرده پشیمونش نکن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
درکت نمکینم‌ناراحتی نداره از خواهر عزیزتر مگه داریم؟؟؟؟ شوخی کرده پشیمونش نکن

اخه شوخیم حدی داره 

هر حرفی شوخی نیس 

بخدا یه سری حرفا تا اخر عمر تو دل ادم میمونه زود به زود یه چیزیم بشه  تازه میشع 

خدا کنه شوهر کنه بره راحت شم از دستش خوبه کسیم نیس بگیرتش خواستگاراشم یکی از یکی کجو کوله تر بی ریخت تر میترسه من صاحاب شم

اخه شوخیم حدی داره  هر حرفی شوخی نیس  بخدا یه سری حرفا تا اخر عمر تو دل ادم میمونه زود ب ...

نمیدونم من اگه بودم میخندیدم به دل نمیگرفتم

من خواهرمو از کل دنیا بیشتر دوس دارم...

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
من اگر بودم جواب نمیدادم ولی دیگه هیچوقت به وسایلش دست نمیزدم،عوضش یه گوشی میخریدم برا خودم .

بخدا هرچی تو گوشیاشم هس من بهش یاد میدمو کشف میکنم این لطفمم حس میکنه وظیفمه 

گوشی جدیدشو دست نمیگیره ک من قلق هاشو پیدا کنم بهش یاد بدم حالا الان من رفتم دست بگیرم این جوابم بود 

هر وقت هرجا کاری کنه منت میکنه حتی تو جمع زبونشم ک تازگیا شد زهرمار چند وقتیه ته دلم بهش حس نفرت دارم کاش بره فقط

نمیدونم من اگه بودم میخندیدم به دل نمیگرفتم من خواهرمو از کل دنیا بیشتر دوس دارم...

مگه من دوس ندارم ! ولی حرفاشو کاراش یه جوری زننده هس ک متنفرم کرده خودمم عجیبه برام چطور میشه من ازش نفرت پیدا کنم ازکی اصلا چرا باید اینطوری میشد