2777
2789
عنوان

ازدواج با سه تا بچه

341 بازدید | 15 پست

بچه ها یکی از پسرای فامیل با یه خانم ک ۳ تا بچه قدونیم قدداره ازدواج کرده پسره از زنه ۳ سالم کوچیکتره این اتفاقا رو ادم میبینه میگه ازدواج انتخابه نه قسمت... بنظر شما ازدواج انتخابه ادم هاست.. مگه میشه خدا تو تقدیر نوشته باشه ک این بره با بیوه بچه دار ازدواج کنه.. من ک هیچ جوره تو کتم نمیره قسمتو باور ندارم... قسمت چرته قدیمیا مامان خودم همش میگ قسته ازدواج ولی واقعا قبول ندارم شاید ادمایی ک خواستگارا برامون میاد قسمت باشه ولی انتخابش دست خودمونه.... ترو خدا نظراتتون رو بگید مهم برام گیج شدم ازدواج قسمته یا انتخاب پس چرا بعضی دخترا با پسرای خفن همه چی تموم ازدواج میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه ی جورایی قسمت ....برای شما مینویسن 

کیا میان تو زندگیت چند تا بچه حتی زمان مرگت هم مشخص شده ...

وگرنه اون خانمی ک بیوه شده اگه دست خودش بود که شوهرش زنده میموند و این پسر مجرد هم میرفت با یکی دیگه

خیلی اینجوری بوده ..بعدم مهم خوشبختی هست 

شاید این پسر با این خانم حالش خوبه 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

از دوستاي همسرم مشابه همين اتفاق افتاد 

به نظرم قستمه تا حدودي 

البته كه در طول همن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

میگم ازدواج قسمته و از خیلی قبل ترها پیوند بسته شده...

کلا این‌ چیزا مزبوط به اعتقاد ادمه

بنظر منم قسمته...یهو میبینی یکی اسیاس یکی اروپاس توی سختترین شرایط ازدواجشون جور میشه و خیلی ویزای دیگه

میگم ازدواج قسمته و از خیلی قبل ترها پیوند بسته شده... کلا این‌ چیزا مزبوط به اعتقاد ادمه بنظر منم ...

منم اعتقاد دارم ازدواج خودم میتونستم راحت بگم نه ولی به جون بچم دهنم بسته شد.... ولی ای کاش خواسته دل ادما با قسمتشون یکی بود کاش خدا به دل بنده هاش نگاه میکرد

زنه با شوهرش چه مشکلی داشته بعد سه تا بچه 

شوهرش معتاد بوده دست بزن داشته... تازه خانواده همسرش مخالف بوده راضیشون کرده اومده مادرشوهرشم همچین میرقصید واقعا از ته دل رازی شدن خدا شانس بده ما طلاق بگیریم پیرمردم نمیاد بگیره

یعنی شما به قسمت اعتقادداری؟ خودتون ازدواج کردین ؟؟ ازدواج خودتون قسمت بوده

بله ۸ ساله 

و فکر میکنم قسمت بوده همسر من با یه واسطه بوده و اینکه همزپان با چند خاستگار و دوسه بارم گفته بودن در صورتی که ندیده بودن موقعیتمونم چنان و چنین نبوده که بگم برای موقعیت پافشاری میکردن 

ولی حواست خدابوده و قسمت

چرا اون خاستگارم که همزمان با شوهرم بود و ۴ جلسه بیشور در ارتباط بودیم نشد همچیمونم اوکی بود حتی  فکرشم میکنم نمیدونم چرا و چیشد که نشد