2777
2789

دوستان عزیز سلام. بعد از ۶ سال انتظار  و تجربه سقط و با کمک ای وی اف بالاخره تست بارداری من مثبت شد.

دو روز مونده به روز پریودم، بتای من ۹۵۸ بود.

روز پریودم ۱۶۱۲ شد.

دو برابر نشده.

تقریبا ۱.۷ برابر شده.

خیلی خطرناکه؟

دفعه قبلی همینجوری شد که برام نموند.

لطفا اگه تجربه دارید بهم بگید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من هر گردی که کردو نیست دفعه ی قبل تموم شده لطفا اینقد به خودت استرس نده بتات خیلی خوب رشد کرده این اعداد وارقام خیلی دقیق نیست نزدیک دو براره دیگه 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
نه عزیزم جواب آزمایش رو بردم دکتر. بتای بالای ۲۰ هم باردار محسوب میشه.  برای من که بتا خیلی با ...

مهم اینه الان بارداری خوشحال باش

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
خواهر من هر گردی که کردو نیست دفعه ی قبل تموم شده لطفا اینقد به خودت استرس نده بتات خیلی خوب رشد کرد ...

یعنی نباید دقیق دقیق دوبرابر بشه؟😭

البته دفعه قبل بتام حدود ۲۰۰ اینطورا بود که بعد دو برابر هم نشد‌ و به ماه ۲ و ۳ نرسید سقط شد.

چه کنم ذهنم هی میره سمت مقایسه اون بار و این بار. 

بیشتر نگرانم.

مخصوصا توی اینترنت خوندم باید دوبرابر شده باشه.

دکترمم فقط میگه صبر کن یکی دو هفته دیگه بیا ساک و قلب رو ببینیم.

ببین از منی که تا حالا تجربه ۴تا بارداری رو داشتم و فقط یکی برام مونده به شما خواهر عزیزم خیلی رو اعداد وارقام و حرف عای پزشک ها حساب نکن به خودت استرس نده ،ببین این فرشته رو خدا خودش بهت داده حالا به وسیله ی پیشرفت علم یا هر چی داده 

بیخیال شو خیلی هم حساس نباش بسپرش به خودش 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند