یه عزیزی توی بیمارستانه که حالش خوب نیست دکترا جوابش کردن حتی من نمیتونم بخدا براش رو بندازم ازبس که خدا روی منو زمین زده خیلی دلگیرم میگن هوشیاریش داره کم میشه 😭😭 پارسال این موقع هم عزا دار بودم واقعا انصاف نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الهی خدا بهش تن سلامت بده ،کاش نمیخوندم تاپیک شما رو مادرم مشکوک به سرطان واقعا حالم بد کاملا درکت میکنموچقدر ناراحتی و استرس داری ،الهی خدا از در شادی براتون وارد شه و سلامتی به خودت و اطرافیانت بده
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
این عزیز هم سرطان دارن لعنت ب سرطان که مثل سرماخوردگی بین نردم پخش شده ...
الهی خدا خودش بهش نظر کن۶ ،مادر منم انروز مشخص شد قطعی بیماری سرطان روده بزرگ دارن ولی خدهرو هزاران مرتبه شکر زود متوجه شدیم و مرحله اولیه هست الهی خدا به دل همه ارامش بده
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌