2777
2789

من دوستم ناخن یاد گرفته مربیشون خیلی حرفه ای بود

می‌گفت فیبروز بعد ناخن بهترینه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ یعنی کاشت مژه رو بیخیال بشم و برم اموزش فیبروز بهتره؟

والا من اینطور شنیدم عزیزم

ولی شما اگه در کنار فیبروز شاخه های دیگه مربوط به ابرو مثل میکرو و لمینت و اینا رو یاد بگیری قطعا از مژه بهتره و درآمدت هم بیشتر میشه.

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

مرسی از راهنماییت عزیزمممم خدا بهت برکت ببخشه

عزیزمی🩷

میشه با دلیل بگی عزیزم

بخاطر اینکه یکی از آشناهامون آرایشگره هم فیبروز کار می‌کنه هم کاشت مژه بعد می‌گفت دیگه کسی فیبروز نمیاد الان همه ابروهاشونو کاشت میکنن ولی مژه درآمد بالایی داره و شلوغه فیبروز هم خز شده ولی مژه تازه مد شده

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤