2777
2789

یه بار داشتیم با دختر خالم میرقصیدیم یه قسمت شعر اومده بود دیونم کردی یه همچین چیزی بعد این میخاست با انگشت اشاره قسمت دیدگاهش به صورت دورانی حرکت بده به معنی دیونم کردی دستش رفت تو دماغش🤣🤣

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو بودم و هوا دزد...ردیف اول بودم کت پوشیده بودم و ب شدت گرمم شد 

ریاضی عمومی بود🤭🤭استراحت داد استاد بلندشدم کتمو دراوردم تکمه اول پیرهنم کنده شد و پرید خورد ب پیشونی همکلاسی خانمی ک پشتم نشسته بودن

همه خندیدن و اون خانم تا ترم اخر با اخم و اخ و پیف نگام میکرد..

با ی گیلانی اشنا شدم ک تاحدی رودربایسی داشتم باهاشون...

حرف از فرهنگشون شد و غذاو ترانه و ...منم گفتم از اهنگ این بوسه آخر مونو کوشه..رعنا...

بعد یادمه اصلاح کرد شعرو و گف تی غصه اخر مره کوشی رعنا..

یادم خیلی خجالت کشیدم🙈🙈💗🙈

یه بار بعد لیزر صورت که کلی تو مطب پماد زینک اکساید زده بودم ماسک زدم که صورت سفید شدم کسی نبینی بعد که تو ماشین نشستم بارون شدید گرفت ماسک رو دراوردم با خودم گفتم توی این بارندگی کی صورت من رو میبینه بعد ،رانندگی میکردم که ناگهان یکی از پشت محکم بهم زد اصلا حواسم به صورتم نبود که انگار گچ مالی شده ،پیاده شدم و بقیه مسائل موقع تصادف......... ،دیدم راننده همش یجوری نگام میکنه ،نگو از وضعیت نابسامان صورتم در تعجب بود