2777
2789
عنوان

از پسره خواستگاری کردم

236 بازدید | 7 پست

توروخدا کمکم کنید دوستان🙏

من از یه پسری خوشم اومده بود و آشنام بود همه ازش تعریف میکردن بهش پیام دادم و خودمو معرفی نکردم الکی بهش گفتم اسمم ساغره چون ترسیدم تو ذوقم بزنه و جواب رد بشنوم در کمال تعجب خیلی محترم و متواضع برخورد کرد🥹 ولی مشکل اینه که گفت از دروغ خیلی بدش میاد و حالا میترسم که خودمو معرفی کنم💔 بنظرتون بهتر نیست این رابطرو به هم بزنمو بعد چندوقت خودم با هویت خودم برم جلو و بگم که بهش علاقه دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب! مطمئنی میخوای باهاش باشی چون هرکی بهش پیام میده اینقدر باهاش راحته  دوست میشه بعد رو روز دیگه میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم با هر خطی بهش پیام میدم جواب میده خیانت و فلاننن...