2777
2789
آخراشی الهی چیزی نمونده بغلش کنی به سلامتی 🥰

برای شما هم‌ب خوبی بگزره بغلش کنی عزیزم چشم‌برهم‌زدم‌تموم میشه این دوران

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۵ ماهگی اصلا 

ولی در ۴ ماه آخر شدت اضافه کردم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ن من ندارم الان هفته ۱۷ هستم ی کوچولو زدم

از بیس ،بیست و یک هفته به بعد یهو میزنه بیرون

برا من که اینطور شد

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اره نفس تنگی برا معده ام هست خیلی ورم و نفخ داره دو قدم نمیتونم راه برم 

منم نفس تنگی و معده درد .فاموتدین باید بخورم اسپرین معدمو داغون کرده.دسشویی که امانمو بریده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من تا ۵ ماهگی اصلا  ولی در ۴ ماه آخر شدت اضافه کردم

تا شش ماه اول چقد اضافه کردی؟

من ۲۳هفته هستم ۸کیلو اضافه کردم تا الان😩

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ایشالا به سلامتی باشه برا هممون 🥰

شماهم گاهی سمت راست شکم یا زیردلتون تیر میکشه ؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من خودمم یکم به تغییرات فکر میکنم استرس میگیرم. درک میکنم چی میگی.  این درد تو رحمم که میپی ...

منم هم درد داشتم هم لکه بینی

الان شاید یک هفته اس خوب شده

استرس نداشته باش تا هفته ۱۱ ۱۲ اینا همه طبیعیه

من الان ۱۰ هفته و یک روزم

هنوز باهاش ارتباط نگرفتم تا میخوام باهاش حرف بزنم یا بش فکر منم زبونم قفل میشه اشکم میاد پایین اصن ...

از وقتی میری سونو و تو مانیتور دست و پاشو میبینی که تکوندمیده و مخصوصا از وقتی جنسیتشو میگن عاشقش میشی😍

تا شش ماه اول چقد اضافه کردی؟ من ۲۳هفته هستم ۸کیلو اضافه کردم تا الان😩

کلا سه کیلو 

یهو ۴ ماه آخر من از ۶۵ شدم ۸۸

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من خودمم یکم به تغییرات فکر میکنم استرس میگیرم. درک میکنم چی میگی.  این درد تو رحمم که میپی ...

اقاقیا

کاربر قبل از خودم ندیده بودم

😂

از زمان استارت سایت جوین شده بودی

پیشکسوت

منم هم درد داشتم هم لکه بینی الان شاید یک هفته اس خوب شده استرس نداشته باش تا هفته ۱۱ ۱۲ اینا همه ...

من آخرین پری ام 27 مرداد بود حدود شش هستم 

تنها علائم بارداریم هم همین درد پریود ک میره و میاد