2777
2789

اصلش فقط تو داروخانس.....................که گیر نمیاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من قاعدتا نباید این راهنمایی رو بکنم. ولی چون خیلی از دوستان متوجه صورت سوال نشدند یه بار راهنمایی عمومی میکنم

ببینید منظور  سوال این نیست که چه وسیله ای برای کالسکه و گاری ضروری است.

منظور سوال این هست که کدام وسیله که شاید به خودی خود ضرورت نداشته باشد اما وجود آن وابسته به تازیانه است و وقتی از شلاق استفاده میشود(خصوصا استفاده شدید) باید آن وسیله هم وجود داشته باشد تا مشکلی،پیش نیاید

در یک مسابقه ارابه رانی ، ارابه های چهار اسبه، بیست اسب، مسابقه می دهند.کدام جمله نمیتواند صحیح باشد؟

الف) نیمه راستی کفلهای اسبها بیشتر مورد ضرب و شتم قرار میگیرد

ب) اگر اسبها را در یک ردیف چهارتایی   به ارابه ببندند بهتر میتوانند به آنها سرعت دهند، نسبت به اینکه آنها را در دو ردیف دوتایی ببندند.

ج) بیست شلاق استفاده شده در این مسابقه میتواند متفاوت از،یکدیگر باشد و الزاما شبیه هم نیستند.

د) بهتر است که هر ارابه برای سبقت گرفتن ، از سمت چپ ارابه دیگر عبور کند.

ه) الف و ج

با نگین و مهسا رفته بودیم شمال کنار ساحل . 

سگ نگین هم تو بغلم بود . 

همین جوری داشتیم قدم میزدیم. یه پسره نوجوون هم سوار اسب وایساده بود. 

سگ نگین تا چشمش به اسبه افتاد شروع کرد پارس کردن. توجه پسره به ما جلب شد. تا چشمش به چهار تا دختر افتاد این چوبش رو (همون چوب یا ترکه که میزنن رو باسن اسبا تندتر برن اسمشو نمیدون) همچین زد پشت اسب بدبخت که چوب از وسط نصف شد. این اسبه هم روی دو پا بلند شد و پسره هم افتاد زمین.   اصلا به روی خودش نیاورد و دوباره سوار شد و یکی دو تا دیگه زد به پشت اسبه و رفت. اخه یکی نبود بگه تو که تازه کاری تا چشمت به دو تا دختر افتاد نباید جوگیر بشی