2777
2789

من سال هشتاد و پنج کنکور دادم رفتم دانشگاه اون موقع ازاد و سراسری جدا بود!

ازاد رو قبلش انتخاب رشته میکردی!

سراسری رو بعد از اعلام نتایج!

همین دو تا کنکورم داشتیم!

تاثیر معدل هم فک کنم از یکی دو سال قبل ما اجرا شد که فقط معدل کتبی سوم دبیرستانمون تاثیر داشت!

حالا چه فرقی کرده؟! قصد کنکور دادن ندارم فقط اینکه تاپیکا رو میبینم نمیفهمم چجوریه رو اعصابمه!  

پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارن انشالله تو همه مراحل زندگیتون موفق باشید ببخشید اگه تک تک ریپلای نمیکنم

الان پنجاه درصد تراز کنکور شده تاثیر قطعی معدل سال سوم دبیرستان 

دروس عمومی حذف شدن و فقط تخصصی ها تو ازمون کنکور هستن 

دوتا تراز داری یکی تراز معدل و یکی تراز کنکور میانگین اینها میشه تراز کنکورت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیر معدل امسال ۶۰ درصد بود و فقط دروس تخصصی بودن تو کنکور ک بازم حذف شد و تاثیر معدل شد ۴۰ درصد مثل چند سال اخیر و دروس عمومی هم دوباره برگشتن و کلا ی کنکور هست ک بعد اومدن رتبه ها با توجه ب تراز و رتبه میشه دانشگاه دولتی ازاد پیام نور غیرانتفاعی جهاد پردیس انتخاب میکنی ک حالا تهش تو یکی از اینا قبول میشی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

منم دهه شصتیم اصن نمیفهمم تراز چیه اینا میگن حس مادربزرگا بهم دست میده😁

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
الان پنجاه درصد تراز کنکور شده تاثیر قطعی معدل سال سوم دبیرستان  دروس عمومی حذف شدن و فقط تخصص ...

چه جالب!فقط مرض داشتن ما پول به کتاب تست ادبیات و دین و زندگی بدیم  

الان یه دونه کنکور میدن باید کارت انتخاب رشته بخر

آزاد 

و سراسری و پیام نور 

معدل هم سال 97 تاثیر زیادی نداشت اما الان تاثیرش زیاده میتونن ترمیم معدل کنن.. یعنی پول بدن دوباره امتحان بدن 

مرسی پس این مرحله اول و دوم که میگفتن چیه

واسه کنکوره ک تو دو مرحله برگزار شد اولی دی ماه بود دومی تیر

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
تاثیر معدل امسال ۶۰ درصد بود و فقط دروس تخصصی بودن تو کنکور ک بازم حذف شد و تاثیر معدل شد ۴۰ درصد مث ...

اون وقت اکه یه دهه شصتی بخواد کنکور بده هم همین ۴۰ درصد معدلشو لحاظ می کنن؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اون وقت اکه یه دهه شصتی بخواد کنکور بده هم همین ۴۰ درصد معدلشو لحاظ می کنن؟

اره چون کنکور نظام قدیم برداشته شد واسه همه یکسانه دیگه