2777
2789
عنوان

درد قلب و درد دست چپ برای چیه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 4968 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد عضلانی یا عصبی  درد قلبی که این همه طول نمی کشه

نمی‌دونم امروز یکم ناراحت شدم دوباره تنگی نفس بی حس شدن دست چپم شروع شد همراه با درد

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
باید برید اورژانس بیمارستان قلب چکاپ کنید

اورژانس بیمارستان رفتم نوار قلبم گرفت فقط یه امپول برام نوشت و قرص پراپرانول و ارامبخش 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اره اون روز خیلی استرس داشتم 

خب به خاطر همونه 

ممکن بود به صورت شدید بیاد سراغت و دچار پنیک بشی

اما خفیف ولی طولانی داری تجربه میکنی

سعی کن استرست رو مدیریت کنی

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
تشخیص شون چی بود

گفتن به خاطر استرس و غذای خوبی نخوردی هستش چون من کلا کم اشتها هستم 

خب به خاطر همونه  ممکن بود به صورت شدید بیاد سراغت و دچار پنیک بشی اما خفیف ولی طولانی داری ت ...

مرسی عزیزم سعیم و میکنم ولی بعضی وقتا نمیشه کنترلش کنم 😥

مرسی عزیزم سعیم و میکنم ولی بعضی وقتا نمیشه کنترلش کنم 😥

حق داری گاهی برای هرکسی سخته

اگه دوست داشتی یه تمرین انجام بده

روی یه کاغذ چیزایی که هر روز بیشترین نگرانی رو بهت میده و فکرت رو خیلی زیاد درگیر میکنه یادداشت کن

بعد بدترین حالتی که ممکنه اون نگرانی بهش منجر بشه رو بنویس

مثلا 

واسه کنکور استرس دارم به طور شدید

خب حالا بدترین اتفاقی که ممکنه بیوفته چیه؟

کنکور رو قبول نشم

ببین که اون بدترین حالته واقعا همینقدر که براش استرس داری، ارزش استرس داره؟ یعنی ببین میزان استرست مطابقت داره یا نه غیر ضروری و بیش از حده

بعد شروع کن به نوشتن راه حل هایی که به ذهنت میرسه تا اون اتفاق بده نیوفته

آدما وقتی ذهنشون راه حل داشته باشه دیگه دچار نگرانی و اضطراب نمیشن

امیدوارم نگرانی های شمام رفع بشه و نشانه های جسمانیش هم برطرف شه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
 حق داری گاهی برای هرکسی سخته اگه دوست داشتی یه تمرین انجام بده روی یه کاغذ چیزایی که هر روز ...

مرسی عزیزم 💕