2777
2789
عنوان

چیکار کنم🤧😢😢😭

564 بازدید | 8 پست

ازمون قلمچی رو خراب کردم 😭😭  ترازم پایین 4000 شد آبروم جلوی مشاورم که از اقوام مونه رفت. چون از اول تابستون همش یک بهانه ای آوردم برای ترازم ولی الان دیگه هیچ بهانه ای ندارم... از پدر و مادرم خجالت میکشم که باید به خاطر من آبروشون جلوی مشاورم بره چون خیلی از من و درس خون بودنم تعریف کردن ک با هزار منت قبول کرد مشاورم بشه..الانم که مهره و من نه دهم رو خوندم نه یازدهم دیگه خیلی برام دیر شده خیلی پشیمونم ک تابستون درس نخوندم😭 شرایطم یک جوریه که اصلا نمیتونم ی سال پشت بمونم

من یسری ترازم خ کم شد مثلا ۵۲۰۰ ایناها بعد ک ناراحت بودم همه میگفتن خب دیگه توقع بیشتری از خودت داشتی مگه؟

خ بهم برخورد به شخصیتم و غرورم

آزمون بعدی که هفته بعد بود ترازم شد ۷۴۰۰ انقدری ک قلمچی اسممو نزد تو برترا فک کردن تقلب کردم حتی اونایی ک تراز ۷۰۰۰ داشتن شده بودن ۶۰۰۰ من یهو از ۵ به ۷۴۰۰ :)

اینو گفتم ک بدونی یه آدم اگه همه تلاششو بزاره وسط دیگه تهش اگر اونی نشد ک میخواد میفهمه تمام تواناییش همین بوده هی خودشو سرزنش نمیکنه

من یسری ترازم خ کم شد مثلا ۵۲۰۰ ایناها بعد ک ناراحت بودم همه میگفتن خب دیگه توقع بیشتری از خودت داشت ...

منم میدونم ظرفیت اینو دارم تا6000 بیام بالا ولی خب هربار که میخوام شروع کنم به خوندن نمیتونم خیلی برام سخته هی میگم از فردا شروع میکنم ولی وقتی به خودم میام میبینم روز ازمونه و من هیچکاری نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی مشاور آشنا گرفتی آدم باید با مشاورش راحت باشه هرمشکلی داشت راحت بگه

بعد اینکه لازم بردن تراز بسمت ۶۰۰۰ و بالاتر این ک ازمون قبلیتو تحلیل کنی درصدات رو بنویسی و اشتباهات و ...

کسی که زیر ۴۰ میزنه یعنی درسارو بلد نیس کسی که بین ۴۰ تا ۶۰ میزنه یا بی دقت یا خوب نخونده یا خوب تکرار نکرده و ...

توی تجربی زیست و شیمی و ریاضی و عربی خ تراز میده

زیست درسی هس ک باید بشه پوست و گوشتت هرروز هرچند میتونی تست بزنی البته اول خوب کتابو بخونی

اشتباه کردی مشاور آشنا گرفتی آدم باید با مشاورش راحت باشه هرمشکلی داشت راحت بگه بعد اینکه لازم بردن ...

اره واقعا مشاور من کلا شاگرداش همگی سمپاد و نمونه هستن و برنامه ای که میریزه و انتظاراتی که از منه دولتی داره خیلی زیاد تره  کلا از 12 ساعت برای منی که تاحالا سه ساعت پیوسته درس نخوندم گذاشته منم همون اول کلا کم آوردم 😔