2777
2789

هر بار پنيك ميكردم يكي خونه بود به دادم ميرسيد الان تنهام هيشكي گوشيش در دسترس نيست سرم گيج بع شدت تير ميكشع  ضربانم بالاست تنكي نفس و حالت تهوع  دارم هرچي راه قبلا انتخان ميكردم خوب ميشدم الان به كارم نمياد  دارم ميميرم تروخدااا به دادم برسيدددد ي ليتر اب خوردم اصن نميشه حالم داره خيلي بد ميشه 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچیت نمیشه همش حالته 

هربار پنيك كردم بعدش غش كردم ميترسم غش كنم هيشكي خونه منيست به دادم برسه 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

اگه قرص کلردیاز پوکساید داری یه دونه بخور

برو تو یه اتاق تاریک دراز بکش چشماتو ببند نفس عمیق بکش 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
اگه قرص کلردیاز پوکساید داری یه دونه بخور برو تو یه اتاق تاریک دراز بکش چشماتو ببند نفس عمیق بکش&nb ...

خوردم تو اتاق تاريكم ولي دارم بدتر ميشم ميگرنمم عود كرده دارم ميميرم قشنگ

تنفس ات رو درست کن

از بینی نفس بکش

سه تا بشمار با دهان بده بیرون

پنجره را بازکن

کنار پنحره نری بشینی هاااا

بشین زمین

پنیک فقط ترس اش سخته ،هیچی نمیشه

به چیزای خوب فکر کن

ببین من ضرباتم تا 120 هم رفته

الان دوساله پنیک میشم

فقط تنفس ات رو درست کن

بشمار بده بیرون

تنفس ات رو درست کن از بینی نفس بکش سه تا بشماربا دهان بده بیرون پنجره را بازکن کنار پنحره نری ...

واي مرسي مرسي مرسي 

منم ضربانم تا ١٣٠ ميره يا بيشتر 

خوردم تو اتاق تاريكم ولي دارم بدتر ميشم ميگرنمم عود كرده دارم ميميرم قشنگ

عزیز نگاه کن ترس و واهمه ایسنا همه ساخته ذهن انسانه.  اینا همه تلقین 

دورت نگاه کن اتفاقی افتاده؟ نه همه جا آرومه 

بگو من تحت مراقبت خدا هستم . خدا مراقب منه .نفس عمیق بکش ۲ تاثیه دم . یک و نیم ثانیه نگه دار و ۴ ثانیه بازدم .‌

هشت دفعه تکرار کن . 

دستت بزار رو قلبت و حمد بخون 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
حس مرگ کاملا یه حالته که فقط ترست را تحریک میکنه ولی قدرتی نداره

اره

پنیک فقط احساس دورازجون ... میده به آدم

من روانشناسم میکه بخودت بگو من هیچیم نمیشه

واقعا هم پنیک قدرتی نداره

فقط یه جور حمله عصبیه

اره پنیک فقط احساس دورازجون ... میده به آدم من روانشناسم میکه بخودت بگو من هیچیم نمیشه واقعا هم پ ...

هيچوقت انقد شديد نبوده الان تنگي مفسم زياد شده

واي مرسي مرسي مرسي  منم ضربانم تا ١٣٠ ميره يا بيشتر

اره من روانشناسم میگه تنفس تنفس تنفس ،الان همینکارو کن 

سعی کن آروم باشی

ببین دوستم

منم مثل تو ام

اونقدر زنگ زدم اورژانس اومده،

ببین هیچی نیست

فقط ازش قویتر باش

وا نده

من هستم تاپیکت خاستی حرف بزنی