2777
2789

تقریبا یک ماهه شروع کردم ولی خیلی نگرانم

میدونم باید کارمو بسپرم به خدا ولی نگرانی امونم نمیده 

شما حاجت گرفتین ؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

خیلی امیدداشتم چون همه گفتن براشون معجزه کردولی برای منونداد

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نذر کردم حاجتمو گرفتم تا الانم ۱۰۰و۴هزارشو گفتم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من نذر کردم حاجتمو گرفتم تا الانم ۱۰۰و۴هزارشو گفتم

یعنی گفتی اگه برسم به حاجتم میخونم؟

بعد که رسیدی شروع کردی به خوندن؟

یعنی گفتی اگه برسم به حاجتم میخونم؟ بعد که رسیدی شروع کردی به خوندن؟

ن نذر کردم شروع کردم به ۱ماه نرسید حاجتمو گرفتم  ولی نیت کردم گفتم تا هروقت بتونم تموم کنم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
ن نذر کردم شروع کردم به ۱ماه نرسید حاجتمو گرفتم  ولی نیت کردم گفتم تا هروقت بتونم تموم کنم

خدا رو شکر

دعا کن منم برسم به حاجتم

خدا رو شکر دعا کن منم برسم به حاجتم

انشاالله به حق ابروی حضرت زهرا حاجت روا بشی