نی نی یار تاپیک پارتنر ممنوعه؟روزانه هزار تا تاپیک میزنن پارتنرم فلان شد بهمان شد به قرآن هرجا دیدم تگت میکنم بزن کاربریم تعلیق کن بزن تعلیق کن دیگه سدیع باش برام مهم نیس تعلیقم کن پستامم پاک شه بهتر اگه من شانس داشتم که تو مجازی هم ... نمیزدین به حال و روزم خیلی مننون از تبریک تولداتون
تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:) من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:( یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/
تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:) من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:( یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/
عزیزم یاد اون جوجه هه افتادم که از مامانش ناراحت شده بود رفته بود جلوی گربه میگفت پیشی بیا منو بخور 😑😂🤦♀️
ببخشید با لحناون خوندم خنده م گرفت 😰🤦♀️
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.