2777
2789

ببخشید فکر کردم میگی روانشناس عذررر میخام عزیزم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنرمند جان یه بار یه چیزی گفت من خندم گرفت قبلش خیلی جدی بود جلسات دقیقا دقیقا بعد از اون جلسه که من خندیدم دنبال بهونه است واسه خنده اصلا یهو ۳۶۰ درجه عوض شد به خدا بی متظور بود رفتارم 

آهان، فکر نکنم مشکلی باشه، برای منم گاهی می‌خنده جسارتا جلسه چندمتون بود؟

عزیزم ممنون از راهنماییت اگه حوصله داری برات تعریف کنم ولی یکم طولانی من سه ساله تقریبا سه ماه یکبار میرم ......سی امین جلسه ام بود ایشون تقریبا یه اقای مسن هست حدودا ۶۷ ۶۸ ساله ولی سرحال و مرتب و موقر .....خیلی خیلی جدی و ایشون چند بار گفتن با این شرایطو مش

کلات چرا طللق نمیگیری بعدش یکبار گفت مهریت چقدره و.....بعد 

یهو وسط حرفاشون گفتن الان نسبت طلاق به ازدواج یک دومه و هرکی با هرکی دوست داره هست بدون ازدواج ...جلسه یکی مونده به اخر 

صحبت میکردیم من خیلی ناخوادگاه یهو خندم گرفت خیلی کوتاه  خندیدم ...به یه موضوعی که انگار اصلا خوشش اومد که این خندیدن تکرار بشه و جلسه اخر خودش چنان خندید من ترسیدم 

عزیزم ممنون از راهنماییت اگه حوصله داری برات تعریف کنم ولی یکم طولانی من سه ساله تقریبا سه ماه یکبار ...

خواهش می‌کنم.

خب زمان زیادیه مراجعه کردید پس اصلا عجیب نیست چه شما بخندید و چه ایشون، چون دیگه آشنا هستید و اون ارتباط درمانی شکل گرفته. به نظرم اصلا جای نگرانی نیست. ولی حالا باز جلسات بعدی هم توجه کنید ببینید چطور پیش می‌ره، مشکل جدی‌ای بود به خودشون بگید.

خواهش می‌کنم. خب زمان زیادیه مراجعه کردید پس اصلا عجیب نیست چه شما بخندید و چه ایشون، چون دیگه آشنا ...

نه عزیزم البته که به زمان اشنایی مربوط نیست من خودم خندیدم بعد اون دیگه ول کن نبود .....انگار خوشش اومد چون بعدش هی باهام شوخی میکرد تا منو بخندونه ...

نه عزیزم البته که به زمان اشنایی مربوط نیست من خودم خندیدم بعد اون دیگه ول کن نبود .....انگار خوشش ا ...

یعنی تا قبلش تا حالا خنده پیش نیومده بود؟

برای من اکثرا خنده پیش میاد تو جلسات از جلسه سوم به بعد، البته من تایم مشاوره هم دارم باهاشون.

یعنی منظور خاصی شما برداشت کردید؟ بازم ولی همچنان به نظر من نرمال میاد همه چی