الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین تهدید میکنه به آتیش زدن و با چاقو میزنه تو سر و اینا سر نامزد قبلیش یه کارهای دیوانه واری کرده ...
من خودم اول گفتی دوسش ندا م گفتم مشکل از توعه . ولی بعد ک اینارو توضیح دادی فهمیدم ماجرا یه چیز دیگس لطفا دوستانه میگم به هیچکی نگو دوسش ندارم فقط مشکلاتشو بگو
ممنونم عزیزم..ما سه ماه ازدواج کردیم ولی من خونه پدرم و ایشون هم بخاطر فشار کاری زیاد خونه خودش و ..من هر چه اصرار میکنم میگه صبر کن الان شرایط نیس ...به حست تا کی زندگی ما سر و سامان میگیره؟فداتون
مشکلات زیادی رو داره تحمل میکنه دوستتون داره انرژی منفی رو از خودتون بهتره دور کنید
عزیزم خوبه حالا اومدی خیلی کلافه هستم ..دیروز ساعت ۶ زنگ زد بیام دنبالت منم جایی بودم گفتم نمیتونم و ..اونم گفت همش بهونه میاری و فلان و ..به گفت دیگه تا بعد عید وقت ندارم شدت فشار کارم زیاده منم گفتم هر طور راحتی و دیشب عصبی شدم کلی پیامک نوشتم و غر زدم و ..اون یک کلمه جوابم نداد ...به حست واقعا تا عید دیگه خبری ازش نمیشه یا نه ؟دعاتون میکنم رفیق