2777
2789
عنوان

مشاور طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 59 پست
خب همینارو به همه بگو  تا بدونن دلیل موجهی داری به مشاور به دادگاه به خونواده . دوسش ندارم چیه

خب همه اینارو میگم ولی نگم که دوستش ندارم؟

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
اون نمیخاد طلاق بده؟

کثافط ۳ هفته هست که نیومده اصلا یه پیام کوچولو نداده

اونم راضی میشه 

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه اینارو میگم ولی نگم که دوستش ندارم؟

نه نگو  اصلا لازم نیست بگی  . بگو اذیتم میکنه و  ...  بقیه مشکلات   بگی دوسش ندارم  کل دنیا سنگ میندازه جلوپات طلاق نگیری ک مسخره بازیه برو سر زندگیت  

نه نگو  اصلا لازم نیست بگی  . بگو اذیتم میکنه و  ...  بقیه مشکلات   بگ ...

ببین تهدید میکنه به آتیش زدن و با چاقو میزنه تو سر و اینا سر نامزد قبلیش یه کارهای دیوانه واری کرده بود 

ببین تهدید میکنه به آتیش زدن و با چاقو میزنه تو سر و اینا سر نامزد قبلیش یه کارهای دیوانه واری کرده ...

من خودم اول گفتی دوسش ندا م گفتم مشکل از توعه   . ولی بعد ک اینارو توضیح دادی فهمیدم ماجرا یه چیز دیگس   لطفا دوستانه میگم  به هیچکی نگو دوسش ندارم فقط مشکلاتشو بگو   

موفق باشی

من خودم اول گفتی دوسش ندا م گفتم مشکل از توعه   . ولی بعد ک اینارو توضیح دادی فهمیدم ماجرا یه چ ...

ممنون عزیزم

سلام عزیزم با اجازه سوال دارم  به حستون ایوب منو دوس داره یا معمولی اگر داره تا چه حد ؟و اصلا ...

یه حس معمولی نسبت بهتون داره

یه حس معمولی نسبت بهتون داره

ممنونم عزیزم..ما سه ماه ازدواج کردیم ولی من خونه پدرم و ایشون هم بخاطر فشار کاری زیاد خونه خودش و .‌.من هر چه اصرار میکنم میگه صبر کن الان شرایط نیس ...به حست تا کی زندگی  ما سر و سامان میگیره؟فداتون 

ممنونم عزیزم..ما سه ماه ازدواج کردیم ولی من خونه پدرم و ایشون هم بخاطر فشار کاری زیاد خونه خودش و .‌ ...

مشکلات زیادی رو داره تحمل میکنه دوستتون داره انرژی منفی رو از خودتون بهتره دور کنید

مشکلات زیادی رو داره تحمل میکنه دوستتون داره انرژی منفی رو از خودتون بهتره دور کنید

عزیزم خوبه حالا اومدی خیلی کلافه هستم ..دیروز ساعت ۶ زنگ زد بیام دنبالت منم جایی بودم گفتم نمیتونم و ..اونم گفت همش بهونه میاری و فلان و ..به  گفت دیگه تا بعد عید وقت ندارم شدت فشار کارم زیاده منم گفتم هر طور راحتی و دیشب عصبی شدم کلی پیامک نوشتم و غر زدم و ..اون یک کلمه جوابم نداد ...به حست واقعا تا عید دیگه خبری ازش نمیشه یا نه ؟دعاتون میکنم رفیق

عزیزم خوبه حالا اومدی خیلی کلافه هستم ..دیروز ساعت ۶ زنگ زد بیام دنبالت منم جایی بودم گفتم نمیتونم و ...

بهتره که باهاش کنار بیایی احتمالا چون اون موقع عصبانی بوده یه چیزی گفته