2777
2789
عنوان

مازندرانیا هوای شمال چطوریه؟

114 بازدید | 12 پست

شمال هواش چطوریه؟

برای بچه یک ساله چی باید بیارم سرده هوا؟؟ بارون میاد؟؟؟

روزاش چطوره شباش چطوره

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زیاد سرد نیست.آفتابی هم نیست در حد یک سویشرت وبافت کوچولو  براش بگیری خوبه

من چن بار خواب دیدم شمال قبول شدم چالوس و ساری اگ قبول شدم چیا با خودم بیارم خ سرده ؟؟ رانندگی میتونم بکنم خطری نی؟ ۳ ساله گواهی نامه دارم تو تهرانم خوب میرونم ول هوای بارونی ن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چقد دلم شمال میخاد🙁ولی باردارم میترسم🤒

منم میخام با یه خانوم 8ماهه برم هی میگم نریم بده برات میگ نه😂

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
سلام زیاد سرد نیست.آفتابی هم نیست در حد یک سویشرت وبافت کوچولو  براش بگیری خوبه

مرررسی قربونت برم

من  پنج ساله نرفتم

منم اولین بارمع میرم قبلا رشت انزلی رفتم

من چن بار خواب دیدم شمال قبول شدم چالوس و ساری اگ قبول شدم چیا با خودم بیارم خ سرده ؟؟ رانندگی میتون ...

انشالله کا خوابتون تعبیر بشه وهمونجایی که دوست دارین قبول بشین.من نزدیک چالوس هستم.کلا اینجا هوا خیلی سرد نمیشه وسوز وسرما زیاد نداره.فصل پاییز وزمستون هم بیشتر بارون میباره وبرف کمتر هست .رانندگی هم که اگر شما تهران راحت هستید قطعا اینجاهم میتونید رانندگی کنید به هر حال خلوت تر از تهران هست

انشالله کا خوابتون تعبیر بشه وهمونجایی که دوست دارین قبول بشین.من نزدیک چالوس هستم.کلا اینجا هوا خیل ...

ممنونم سلامت باشی همیشه ❤️

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.