2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تیمشون مشاور داشتی؟

اره

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
مشاور خوب میشناسی معرفی کنی؟ چون میگی از گاماس راضی نبودی

ثنا بشیر پور

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

من هم با گاماس بیست مشاوره داشتم

هم با مدیکال

هر جفتشون افتضاح بودن

با مدیکال مشاوره با سعید بهزادی داشتم

طلبکار و بیشعور بود.منظمم زنگ نمیزد.

دو روزم نتونستم باهاش کار کنم.لغو زدم.پولمم بهم ندادن احمقا.

با گاماس بیستم با یه مرادی نامی مشاوره داشتم.مثه ماست بود.جذبه نداشت

الان با آیدی نوین مشاوره دارم.حرف نداره.بینظیره.همه مشاوره هاش خوبن واقعا.چون من قبلا هم با یه مشاور دیگشون طرح داشتم

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
من هم با گاماس بیست مشاوره داشتم هم با مدیکال هر جفتشون افتضاح بودن با مدیکال مشاوره با سعید بهزا ...

پیگیر هستن ؟

هزینه مشاوره شون چقده ؟

چطور میتونم مشاور بگیرم ازشون

من هم با گاماس بیست مشاوره داشتم هم با مدیکال هر جفتشون افتضاح بودن با مدیکال مشاوره با سعید بهزا ...

ع منم با اون مرادی مشاوره داشتم،عزیزم هزینه از تو چقدر میگرفت ماهی؟

پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 🧠⛓️
پیگیر هستن ؟ هزینه مشاوره شون چقده ؟ چطور میتونم مشاور بگیرم ازشون

من خیلیییییی زیاد راضیم

هزینه مشاوره ش به نسبت بقیه گرونتره اما می ارزه

برای باقی مشاورا شنیدم که هزینه ش یه تومنه

برای این مشاوری که دارم چون از قدیمیای موسسه س و کارش واقعا درسته1/200میگیره ماهانه

توی سایت خودشون برو،قسمت مشاوره رو انتخاب کن و اطلاعاتتو وارد کن،خودشون باهات تماس میگیرن.اگه نگرفتن به ادمین تلگرامشون توی پیوی پیام بده تا24ساعت زنگ میزنن

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨