2777
2789
عنوان

امروز دندون عقلمو جراحي كردم😢

81 بازدید | 4 پست

ما بيمه تكميلي داريم اما تا حالا براي دندون استفاده نكرده بودم امروز فهميدم جراحي و ايمپلنت و اورتودنسي شامل بيمه نميشه 

😐😐

در كل خوب بود راحت شدم ولي سه تومن جراحي شد، صد تومن ويزيت، ١٨٠ تومن دارو ها 

حالا براي دندوناي ديگم ك چند تا پر كردني سطحيه يكيم عصب كشي كدوم كلينيك خوبه برم ميخوام اونا رو با بيمه تكميليم برم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد نداشت؟ الان خونریزی داری؟

خيلي بدجور بود دندونم نيمه نهفته بود چند جا رفتم قبول نكردن جراحي كنن،، خيلي هم محكم بود اخر سه تيكش كرد تا در اومد

نه پيش متخصص رفتم خيلي دكتر خوب و خوش اخلاقي بود كارشم خوب بود قبل امپولم اسپري بي حسي زد😅 

خونريزي  نداشتم بخيه خورد دوتا فقط همون اول يكم خون اومد بعدم ك مسكن خوردم الانم ارومه.

پیش متخصص رفتی یا عمومی برای عقل ؟ کلینیک ببین کجا هست تو شهرتون خب

پيش متخصص رفتم تو مطب،، چند تا كلينيك  رفتم اما دكتر نداشتن يا نوبت نميدادن ميگفتن برو شنبه ،، ولي اين دكتري ك رفتم از قبل ميشناختمش خيلي خوبه و وجدان كاري داره اخرين باري ك رفتم پيشش با اين ك بدون نوبت رفته بودم برام درست كرد تا دوازده و نيم شب موند. اما شانس من با بيمه طرف قرار داد نيست