2777
2789

این خانوم خودش با یه دختر  طلاق کرفتهو زن یه اقایی شده

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا خودش دوتا پسر دارع که مادرشون مرده 

و این خانوم بامن رفت و امد داره و من شاهد غذا ندادن حبس کردن سرکار فرستادن و الانم بزرگه رو تو گوشش خونده نمیره مدرسه میگه کار میکنم ۱۴ سالشه پسر یزرگه پسر کوچیکه هم ۸ سالشه  دختر خود زنه هم ۱۲ سالشه یه بچه مشترک هم جدیدا بدنیا اومد۶

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
درسته ولی انسانیتم خوبه بچن گناه دارن

بله انسانیت خوبه و اون آقاهه ینی متوجه نمیشه خودش بچه هاش چیزی نمیگن به پدرشون

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی