2777
2789

خودم يكي از پسراي دانشگاه بيش از حد هوله ارمده بود به من پيشنهاد داده بود كه اره من دوستدخترمو بخاطر تو ول كردم و هرچي بخواي برات فراهم ميكنمو و عاشقتمو فقط اوكي بده من با خاك يكسانش كردم شبش دوتا از دوستام گفتن اره …. بهمون اينو گفته منم اسمرين شات و ويسايي كه برام داده بودو داشتم همرو فرستادم تو گروه دانشگاه شرفشو بردم انقدررر جيگرم حال اومد

شمام هم بگيد

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

امروز یه وانتیه بوق بیخود میزد و گوز گوز میکرد راه‌ بهش ندادم 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

مشتری بهم پیامکی چندتا فحش داد و گفت ج.... ه ازش شکایت کردم حکم زندان و جریمه ی میلیونی داره 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خیلی دوسش داشتم با نزدیک ترین دوستم بهم خیانت کردم چقدر باعث شدن شخصیتم خرد بشه بعد باهم ازدواج کردن حالا بعد از مدت ها شوهرش برگشته به من زنگ میزنه و پیام میده من هنوزم تورو دوست دارم فلانی دوست ندارم توی هر لحظه به جای اون تورو تصور میکنم و... بردم تمام پیاماشو حضوری نشون زنش که همون دوستم بود دادم وقتی یاد قیافش می افتم حالم خوب میشه و دلم خنک میشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
مشتری بهم پیامکی چندتا فحش داد و گفت ج.... ه ازش شکایت کردم حکم زندان و جریمه ی میلیونی داره 

خیلی ممنون از شما که دل منم خنک کردین

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کسی که خیلی دوسش داشتم با نزدیک ترین دوستم بهم خیانت کردم چقدر باعث شدن شخصیتم خرد بشه بعد باهم ازدو ...

اخ ک بااینکارت دل منم خنک کردی تجربه اینودارم ک طرف رف بادوستم اماهمون موقه مث سگ پشیمون شدقابل افتخاری👍

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اخ ک بااینکارت دل منم خنک کردی تجربه اینودارم ک طرف رف بادوستم اماهمون موقه مث سگ پشیمون شدقابل افتخ ...

دلم خیلی خنک شد نمیدونی قیافه دختره چطوری شده بود

کسی که خیلی دوسش داشتم با نزدیک ترین دوستم بهم خیانت کردم چقدر باعث شدن شخصیتم خرد بشه بعد باهم ازدو ...

آخییییش😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دلم خیلی خنک شد نمیدونی قیافه دختره چطوری شده بود

حقش بوده ی سریا فک میکنن اگ جای ادم باشن خوشبخت میشن امااینم میشه اخرش

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

حقش بوده ی سریا فک میکنن اگ جای ادم باشن خوشبخت میشن امااینم میشه اخرش

دقیقا همین طوره ،واقعا حقش بود خیلی بهم بد کردن تا چند ماه مثل دیوونه ها شده بودن اثرش حتی الانم هست

دقیقا همین طوره ،واقعا حقش بود خیلی بهم بد کردن تا چند ماه مثل دیوونه ها شده بودن اثرش حتی الانم هست

میفمم چی میگی منم تجربشوداشتم اماخداجواب جفتشونودادومنم خوشبختم الان واس شمام همین میشه شک نکن 

خیلی ممنون از شما که دل منم خنک کردین

اگر کسی چنین حرفی بهت زده حتی ساده ترش رو هم قابل شکایته، برا اینم که پروندش دادگاه نره حکم عمومی ببرن میتونی در ازای رضایت ازش پول بگیری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
میفمم چی میگی منم تجربشوداشتم اماخداجواب جفتشونودادومنم خوشبختم الان واس شمام همین میشه شک نکن 

منم ازدواج کردم وواقعا شوهرم خوبه و خداروشکر میکنم که همچین آدم لجنی توی زندگیم نموند