2777
2789

نه چون برنجت نمک داره

شیربرنج نمک نداره 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون برنجت نمک داره شیربرنج نمک نداره 

من نمک وکره میزنم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بزار برا سوپ 

یا کو کو برنج درست کن 

یه نوع دیگه شیر برنج هست که اول برنجو میپزن بعد میکشن تو بشقاب برای هرکی بعد تا داغه شیر سرد روش میریزن و میخورن 

بنظرم از شیر برنج شیرین خوشمزه تره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بله عزیزم میتونی .شاید مزه همیشه رو‌نده ولی داخلش یه چیز اضافه کن مزه جدید بده..میتونی برنجتو میکس کنی باهاش چیزی درست کنی من یه بار با سیبزمینی و گوشت چرخی و پیاز قاطی کردم سرخ‌ کردم‌فوق العاده لذیذ شد.میتونی برنج قالبی هم درست کنی باهاش و روشو‌ تزیین کنی 

خیلی

بریز برای پرنده ها 

وقتی برنج می بینی خمیرشده موقع دم دیگه سرقابلمه رانذارچون خمیرترمیشه بابخار ....

پخته میشه 

من درحدپنج ده دقیقه اخرمیذارم 

ببین بابرنج خمیر چی میشه درست کرد مثلاکوفته چیزی 

من زیاداشپزی واردنیستم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چجوری درست کنم فقط میخوام حیف نشه این برنج

اول آب جوش بریز بزار بجوشه تا دونه های چسبیده برنج از هم جداشه 

بعد کم شدن آب (ینی آب کمی باید بمونه)شیر اضافه کن بزار بجوشه بعد کمش کن تا شیرش کم شه جا بیوفته نمک هم بزن کمی که مونده خاموش کنی کره هم بزن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊