2777
2789

واقعا متاسفم بابت تک تک کسایی که با کامنت های نامربوط باعث شدن تاپیک تعطیل شه!

من تاپیک زدم که یکم درد ودل کنم، نه تنها کامنت های بی ربط به موضوع گذاشتین که الکی الکی جنگ و دعوا راه انداختین، بحث کردین و بدتر از اون فحاشی!

من برگشتم دیدم تاپیک چند صفحه رفته جلو همه م دعوا نامربوط! کاش ذره ای از فرهنگ و ادب و شخصیتی که ادعا میکردین رو تو سایت هم ازش استفاده میکردین

تو اون تاپیک من و یکی از کاربرا کلیییییی زمان گذاشته بودیم و درباره مهاجرت تحصیلی و زبان و ایتالیا صحبت کرده بودیم که میتونست برای افراد غیر بیکار (!) مفید باشه.

واقعا که حیف...حیف از ادب و نزاکت و فرهنگی که باید تو کودکی یاد گرفته می‌شد نه اینکه به یه سری کاربر که خودشون مادرن تذکر داد!!!

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

نی نی یار سایت خرابه خودم نمیتونم قفل کنم اگر فکر میکنی ممکنه یه سری بی ادب باز بریزن این زیر تاپیک رو بی زحمت قفل کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات ارزوی موفقیت میکنم

بنظرم از هردوشون نهایت لذت و ببر

وقتی ایرانی لحظه لحظه شو زندگی کن و کیف کن.

وقتی هم ایتالیایی از تک تک ثانیه ها لذت ببر

تمام این روزها خاطرات و دلتنگیها جزیی از عمر با ارزشته...

وروزی میشن خاطراتت

که تو خونه ت میشینی و به دونه دونه شون فک میکنی

خوش بگذرون

زندگی توروو تو موقعیت زیبایی قرار داده

او در بر و ایام به کام است...

تاپیکو دیدم 

یکی اومد از سر حسادت شروع به نظرات نامربوط کرد

یکی دیگه هم دنباله اش تاپیک خراب شد

برا همینه من همیشه تاپیکهای مهاجرتیمو قفل می کنم

این ملت جنبه ازادی بحث و تبادل نظر ندارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من تاپیکتون رو ندیدم ولی درست میفرمایین.همه دم از فرهنگ میزنیم ولی اصلا نگاهی به اخلاق و رفتار خودمون نمیندازیم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تاپیک شما رو ندیدم

ولی این سایت فقط در مورد جاری و مادر شوهر و...تاپیک بزنی ویو میخوره 

بقیه تاپیکا مسخره میکنن 

متاسفانه 

هر چند تاپیک سرکاری هم زیاده متاسفانه باز هم

البته منظورم شما نیستین عزیزم❤

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

برات ارزوی موفقیت میکنم بنظرم از هردوشون نهایت لذت و ببر وقتی ایرانی لحظه لحظه شو زندگی کن و کیف ک ...

مرسی عزیز دلم، مهربون خوش قلب

خیلی لطف داری بهم

منم متقابلا برات آرزوی سلامتی و خوشبختی و موفقیت میکنم دوست مهربونم ❤️❤️❤️

به خدا من الان پنج ساله اینجام، انقدر بدم میاد تاپیکی الکی تعطیل شه اونم تاپیکی که نه حرفای چیپ داره نه غیبت نه مسخره بازی. وقتی م که کاربرا لطف دارن من دوست دارم کامنت هاشون بمونه که بعدا بتونم از رو اسم کاربری شون بشناسمشون که بدونم کی بهم لطف و محبت داشته

سر بحث مسخره، هم فضا رو متشنج کردن هم کلا تاپیک رو پروندن

کل دیشب داشتم تایپ میکردم😑

تاپیکو دیدم  یکی اومد از سر حسادت شروع به نظرات نامربوط کرد یکی دیگه هم دنباله اش تاپیک خراب ...

از این میسوزم که کلی توش مطلب بود که شااااااید برای یه نفر فقط میتونست کمک یا انگیزه باشه 🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️

اوه واقعا ترکید 😑 

من صبح تاپیک تون رو میخوندم و ذخیره اش کردم تا ادامه اش رو از سر فرصت بعدا بخونم ☹️

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶