2777
2789

از دیروز تب دارم، بالاترین دره تبم ۳۸.۶ بود.

بارها لرز کردم، خییییییلی سردمه ، اما از اون ور تب دارم و باید حوله خیس بذارم‌. سه تا قرص استامینوفن ۵۰۰ خوردم . 

از کمر به پایینم بدنم درد داره، سرم درد میکنه، گلوم خشکه، بی قرارم و خوابم نمیبره. 

بچه ها اگر چیزی بلدین که کمک کنندس بگین لطفا 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان س هفته هنور بینیم در گیره ، سرفه میکنم دکتربه دوستم  گفت ۴ هفته طول میکشه، کپسول آموکسی سیلین ۵۰۰ بخور هر ۸ ساعت خوب میشی ، من دکتر نرفتم فقط آموکسی سیلین خوردم با سرما خوردگی ، فکر کنم کرونا لعنتی بود

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سوپ گرم بخور آخر شب آب جوشیده گرم با نمک قرقره کن

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

تبت چند بود؟

اونقدر بود که هذیان میگفتم تو خواب 🥲