2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده شوهر

302 بازدید | 12 پست

خانوما به داد برسید خانواده همسرم اومدن خونمون ما شهر دوریم بعد اتاق خوابم فرشش پسرم دیش کرده روش منم نمی‌دونستم میان که زودتر بدم فرش شویی الان شب قبل اومدنشون وقتی فهمیدم لگن گرفتم شستم جایی رو که دیشب بود ولی مجبور شدم لگن زیرشو بر دارم تا متوجه موضوع نشن الان نمیشه خشکه و بوی بدی اتاقو گرفته در بالکنم داخل اتاقه باز گزاشتم ولی خشک نمیشه چیکار کنم بوی بد اتاق بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی فرش اتاق شامپو فرش بزن  با وایتکس

عود روشن کن 

اسپند دود بده 

اگ برات مقدور هست فرش رو جمع کن گیلیمی رو فرشی موکتی چیزی بنداز  ب جاش

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

جمع کن بده قالی شویی همون سرامیک باشه چون بوشو سریع متوجه میشن و خیلی بده

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

یه پارچه نخی بزار زیر فرش که نمش رو بگیره . برای بو هم تجربه ای که شنیدم این بود که جوش شیرین ریختن رو فرش بعد روش جارو برقی کشیدن بویی نمون البته اون برای فرش خشک بود .فرش خیس رو نمی دونم . ولی برای همین بوی جیش بود 

خواهشاً هر راهنمایی دارید بگید

پارچه نخی قواره بزرگ اگه داری بنداز زیر فرشت که نم فرشت رو بگیره

تا وقتیکه نیومدن هم روی فرشتم یه پارچه بنداز

بوی نم فرش سریع میره

آخرسر هم یکم کف شامپو فرش بمال به اون قسمت که اگه گفتن فرشت چرا اینجوریه بگی شامپو فرش کشیدم

همش هم اسفند دود کن تو اون اتاق تا بو زودتر بره یا اگه بدت میاد اسپری خوشبو کننده هوا یا عود

یه مقدار نرم کننده مو با گلاب یا اگه شامپوی خوشبو داری باهم مخلوط کن در حد کم با یه خورده مایع لباس

بزن به فرشت بعد یه دستمال حوله ای بنداز روش با پا برو روش تا ابشو بگیره  بعد ادکلن بزن تو کل اتاق  چندتا هم به اون تیکه در اتاقم قفل کن 

هرچی پا بخوره بهش دیرتر خشک میشه 

یا اگه دادی سشوار بگیر بهش زودی خشک میشه