2777
2789
عنوان

بچه ها به کمکتون نیاز دارم

205 بازدید | 34 پست

ما و شرایط نداشتیم بچه بیاریم ولی الان به شدت از زندگی نا امید شده میگه ما دیگه پیر هستیم هم سنای ما خیلی وقته بهشون به دنیا اومده ، ما تازه دو ساله سر خونه زندگیمون رفتیم سی و پنج  سالمه اونم دو سال بزرگ‌تره به شدت احساس یاس دارم  

نه بابا. خاله من 37 سالگی باردار شد... تو هر سنی که هستید لذت زندگی رو ببرید

ممنون از جوابت عزیزم 

من کلی امید داشتم ولی چند وقته همش میگه تو این سن بچه آوردن ظلم هست ما شصت ساله بشیم اون بیست ساله میشه گناه داره زود یتیم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چه ربطی داره؟؟؟؟ یکی از اقوام ما ۴۲ سالگی بچه دار شد  یکی دیگه هم ۴۳ سالگی

اینقد حالم بده کلا نا امید شدم میگه من که نمیخوام ولی من دوست داشتم مادر بشم تا الان هم از فکر و خیال خوابم نبرد گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید یکی یه حرفی زد آروم شدم قبلا مشاور زنگ زدم صحبت کردم کاملا رد کرد ولی اینکه دایم یکی کنار آدم اینجوری کنه خیلی بده

ممنون از جوابت عزیزم  من کلی امید داشتم ولی چند وقته همش میگه تو این سن بچه آوردن ظلم هست ما ش ...

عمر که دست خداست عزیز من... آدم های زیادی هم توی سن پایین سر زا رفتن. مطمئن باش خدا حافظش هست و میمونه. 

نا امید نباش معنی دو صفحه اول سوره مریم رو بخون من خیلی دوسش دارم... 

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
عمر که دست خداست عزیز من... آدم های زیادی هم توی سن پایین سر زا رفتن. مطمئن باش خدا حافظش هست و میمو ...

باشه عزیزم میخونم

ترس و نا امیدی واقعا داره منو از پا در میاره فک نمیکردم یه روز بخاطر این چیزا اینقدر بترسم 

الان همین سنی بچه دار میشن دیگه عرف شده. من خودم پدر مادرم سن شما بودن که به دنیا اومدم و تا شاید ۲۵ سالگی غصه میخوردم که زود تنها میشم. ولی یه عالمههههه آدم دیدم که تو بچگی یتیم شدن با اینکه پدر مادرشون ۲۰ سالشون بوده موقع تولدش. و برعکس کسایی دیدم که طرف ۵۰ سالگی بچه آورد ولی ۹۰ سال عمر کرد و ۹۴ سال عمر کرد.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
باشه عزیزم میخونم  ترس و نا امیدی واقعا داره منو از پا در میاره فک نمیکردم یه روز بخاطر این چی ...

قابل درکه کاملا. 

الان شما خودت هم ترس داری؟ یا فقط همسرتون مخالفه؟ 

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
بعد تازه این روزا همه تو همین سن ازدواج میکنن و تو همین سن هم بچه دار میشن. بخدا دیر نیست

اره من خیلیا رو میشناسم که هنوز ازدواج نکردن یا بچه ندارن شوهر من ناله میکنه همش بعضی وقتا میگم به اصرار خودم بیارم پشتمو خالی نکنه بگه من که گفتم حوصله ندارم دیر شده حالا خودت جمعش کن

الان همین سنی بچه دار میشن دیگه عرف شده. من خودم پدر مادرم سن شما بودن که به دنیا اومدم و تا شاید ۲۵ ...

اره واقعا بهش میگم چه موجودی هستی میدونی کی میمیری علم غیب داری مگه🥲

اره من خیلیا رو میشناسم که هنوز ازدواج نکردن یا بچه ندارن شوهر من ناله میکنه همش بعضی وقتا میگم به ا ...

درسته. میتونین از مشاور کمک بگیرین؟ 

اره واقعا بهش میگم چه موجودی هستی میدونی کی میمیری علم غیب داری مگه🥲

خودشم پنج شبش سال دیگه تازه میفهمه. مردا همونطور که دیرتر بالغ میشن، چندسالم دیرتر میفهمن. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
قابل درکه کاملا.  الان شما خودت هم ترس داری؟ یا فقط همسرتون مخالفه؟

من که اینقد حس جوونی داشتم و میگفتم زوده حالا چند ماه قبل یهو اینجوری گفت بهم ریختم روزها گریه کردم با مشاور حرف زدم گف یه مسافرت برین فرصت بدین بعد اقدام کنین ولی شوهرم میگه دیگه دیره همینجوری خوشیم ولش کن 🥲🥲