2777
2789

علاوه بر خواب هر حرف منفی هم بزنم اتفاق میوفته

خونه یکی از فامیلا نهار دعوت بودیم شبش به همسرم گفتم  اگه اصرار داشتن که برای شام هم بمونیم الکی بگیم لباسشویمون خرابه میخواد تعمیر کار بیاد بعد قرار بود داداش همسرم بیاد دنبالمون گفت من دیر تر میام من گفتم لباس شویی روشن کن  تا اون بیاد بدون توجه به حرف دیشبم خب خلاصه لباس شویی خراب شد😂این جدید ترینش بود 

حتی به ادما فکر میکنم یا میبینمشون یا زنگ میزنن

حتی به یه بازیگر همون روز یا خودشو یا فیلمشو یا خبری میشنوم

همیشه میترسم یه حرف منفی بزنم

شما هم اینجورید یا من خیلی ترسناکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میترسم پست بزارم ولی برا موفقیتم دعا کن شاید اتفاق افتاد ممنون 

چه حسی نسبت بهم داری الان؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بخت من بسته شده تا اخر عمر نمیتونم ازدواج کنم؟ 

کی بختم رو بسته؟ 

چی کار کنم باز شه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چندسالتونه

25

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فرزنداول هستین ؟ 

بله. 

تاثیری داره؟ 

ن فقط میخوام بهت بگم حس میکنم خیلی انرژی منفی هارو به خودت وارد کردی دورو برت پراز انرژی منفی 

تا حالا یک خواستگار هم نداشتم. نگرانم. 

بخت من بسته شده تا اخر عمر نمیتونم ازدواج کنم؟  کی بختم رو بسته؟  چی کار کنم باز شه؟&nbs ...

یه بخت خوب نصیبت میشه فقط انرژی منفی هاتو دور کن ازخودت مطمعن باش 

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
تا حالا یک خواستگار هم نداشتم. نگرانم. 

ببحشید میپرسم تهران هسنید؟اگه میتونی برو کتابخونه پارکی کافه .‌‌‌‌‌‌‌. دوست پیداکن براخودت به خودت برس بشاش باش ورزش کن مطمعن باش ازطریق رفت آمد  کسی پیدامیشه

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
یه بخت خوب نصیبت میشه فقط انرژی منفی هاتو دور کن ازخودت مطمعن باش  

ممنون. خدا کنه.