2777
2789
عنوان

دستگاه بخور واسه شادابی صورت

583 بازدید | 32 پست

کسی دستگاه بخور خریده واسه صورت اره از کجا و مارک قیمت بگین لطفا میخوام بخرم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
من خریدم دی  جی کالا  عالیع ۲۸۰

وای اینقدر تنوع داشت نمیدونم کرومو بگیر میشه یجور مشخصات بدی لطفا بتونم پیداش کنم 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینقدر تنوع داشت نمیدونم کرومو بگیر میشه یجور مشخصات بدی لطفا بتونم پیداش کنم 

ببین من این دستگاهو خودم خریدم

مامانمم خوشش اومد برای اوم سفارش دادم ارزونتر شده فردا دستم میرسع 

دوتا سایزه یکیش۳۵۰تومنیه که بزرگتره و حجم بیشتر 

برای ما این کوچیکه مناسب تر بود

دقت کن حتما نشانگر حجم اب داشته باشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
ببین من این دستگاهو خودم خریدم مامانمم خوشش اومد برای اوم سفارش دادم ارزونتر شده فردا دستم میرسع&nb ...

هرکارمیکنم عکس ارسال نمیشه فردا اگر یادم بمونه برات میفرستم‌دستگاه بخور گرم آنی ساز 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
هرکارمیکنم عکس ارسال نمیشه فردا اگر یادم بمونه برات میفرستم‌دستگاه بخور گرم آنی ساز 

خیلی ممنون لطف میکنی💙

عزیزم‌تو‌روبیکا ی نفر ایدی تو‌داد ب من نمیدونم درسته یا ن من اسمم مینا 

گفت شما ار….هستی اگ اره ک پیام بزار برام 

اگر نیستی شرمنده پیام دادم

وقتی در جوابت گفتم باشه یعنی حوصله بحث باتو روندارم🙂
عزیزم‌تو‌روبیکا ی نفر ایدی تو‌داد ب من نمیدونم درسته یا ن من اسمم مینا  گفت شما ار….هستی اگ ار ...

مینا تو روبیکا باهاش هم گروه بودم؟😍😍😍😍اگه راست میگی یکی دیگه نیستی یه چیز بگو باور کنم 

مینا تو روبیکا باهاش هم گروه بودم؟😍😍😍😍اگه راست میگی یکی دیگه نیستی یه چیز بگو باور کنم 

اره شوهرم‌کتونی فروش بود 

تو همونی؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی در جوابت گفتم باشه یعنی حوصله بحث باتو روندارم🙂
اره شوهرم‌کتونی فروش بود  تو همونی؟؟؟؟؟؟؟؟

آره همونم....خب شوهرتو که همه گروه میدونستن بگو شماره چند و واست چله زدم که ۳ تا بودی

۵٫۶٫۷😂

کصافط چرا زودتر نگفتی خودتی🤣🤣🤣🤣وای منو جو گرفت رفتم اکانتمو پاک کردم  اکانتتو فرستادم تو روبیکا شوهرم بعد رفتم دیدم ارسال نشده پی وی هیچ کی رو نداشتم دیگه خوبی چقدر دلم برات تنگ شده بود عزیزم خوبی خبر بچه ها رو نداری