2777
2789

سلام عزیزم خولید توروخدا ببخشید ناراحتتون میکنم و یادآوری میکنم من بابام پروستات بدخیم گرفته یه جا دیدم نوشته بودید باباتون خدا بیامرز پروستات داشته میشه چندتا سوال ازت بکنم کمکم کنی توروخدااا🙏🙏🙏🙏

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خدا شفاشون بده.بفرمایید

سلام عزیزدلم 

باباتون پر. ستات بدخیم داشت؟ عمل کرد؟ شیمی درمانی شد؟ به اندام های دیگه زده بود؟ دلیل فوتشون پروستات بود؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
سلام عزیزدلم  باباتون پر. ستات بدخیم داشت؟ عمل کرد؟ شیمی درمانی شد؟ به اندام های دیگه زده بود؟ ...

سلام عزیزم .نه بدخیم نبود ،ولی درمانش و دیر شروع کرد.پدرم چون خبر نداشت مشکلش چیه .راحت با مریضیش کنار میومد و این باعث شده بود پیشرفت کنه .شیمی درمانی هم شد بعد اینکه بیماریش پیشرفت کرد .آره دیگه بعدش زد به نخاعش، همیشه کمرش درد میکرد .تو یک هفته فشار آورد به نخاع و فلج شد 😔😔😔آره عزیزم دلیل فوتشون همین بود 

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم .نه بدخیم نبود ،ولی درمانش و دیر شروع کرد.پدرم چون خبر نداشت مشکلش چیه .راحت با مریضیش کن ...

روحش شاد انشالله خم نشین امیرالمونین باشن خدا بهتون صبر بده🙏🌹

الان برای بابای من بدخیمه ولی به استخوانش نزده دلشوره دارم میمیرم 

از زمانیکه متوجه شدن تا زمان فوتشون چقدر طول کشید؟ 

روحش شاد انشالله خم نشین امیرالمونین باشن خدا بهتون صبر بده🙏🌹 الان برای بابای من بدخیمه ولی به اس ...

یک هفته .خیلی سریع اتفاق افتاد.میدونی چون طاقت نیاورد بخوابه و تمیزش کنن و دست و پا گیر بچه هاش بشه .عزیزم خیلی سخته .خیلی .واقعا با دل شکسته برای بابات دعا میکنم خوب بشن .خدا شفاشون بده.چند سالشونه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
یک هفته .خیلی سریع اتفاق افتاد.میدونی چون طاقت نیاورد بخوابه و تمیزش کنن و دست و پا گیر بچه هاش بشه ...

توروقران دعا کن بابام 60 سالشه