2777
2789

رتبه منطقه ۳ هجده هزار

کشوری ۵۹ هزار

تراز ۷۳۳۰

شهر های کوچیک و خودگردان های ازاد هم زدم 

خستم پشت کنکور کاش قبول بشیم 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

میاری

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاد شهرستان میاری امسال ظرفیتارو بردن بالا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره ولی خیلیا هم انتخاب رشته کردن امیدوارم بشه 😭

خدا کنه 

قبلا بالای ۳۰ هزار مجاز ب انتخاب رشته نمیشد کلا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خدا کنه  قبلا بالای ۳۰ هزار مجاز ب انتخاب رشته نمیشد کلا

توام امسال کنکور دادی؟؟

خیلی استرس دارم 

هر سال این موقع ورودی های جدید دانشگاه بودن 

ما بدبختا چقدر استرس باید تحمل کنیم

میدونی هزینه ازاد خودگردان و ازاد معمولی چنده ؟؟ بعد هزینه غذاشم با دولتی فرق میکنه ؟

معمولا آزاد عادی ۱۰ خودگردان ۱۵ اینا هست میگن 

دانشگاه ب دانشگاه فرق داره 

غذا رو نمیدونم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
توام امسال کنکور دادی؟؟ خیلی استرس دارم  هر سال این موقع ورودی های جدید دانشگاه بودن  م ...

ن پشت کنکور بودم بعد مهندسی پزشکی رفتم بعد باز ول کردم کنکور دادم امسال دیگ میرم

معمولا آزاد عادی ۱۰ خودگردان ۱۵ اینا هست میگن  دانشگاه ب دانشگاه فرق داره  غذا رد نمیدون ...

مرسی

تو تاپیکا دیدمت میخوای پرستاری بخونی بازم به کنکور فکر میکنی درسته ؟ یا اشتباه گرفتم

ن پشت کنکور بودم بعد مهندسی پزشکی رفتم بعد باز ول کردم کنکور دادم امسال دیگ میرم

اهان

امسال خوب شد رتبه ات؟؟

من تراز معدلم رتبمو خراب کرد 

مرسی تو تاپیکا دیدمت میخوای پرستاری بخونی بازم به کنکور فکر میکنی درسته ؟ یا اشتباه گرفتم

اره منم منتظر جواب انتخاب رشتم

اهان امسال خوب شد رتبه ات؟؟ من تراز معدلم رتبمو خراب کرد 

منم معدلم گند زد 

آره امسال راضی ام خداروشکر