2777
2789

من چندبار سعی کردم اما انگار خودم دپرس میشم چون میبینم کسی نیست ک بخوام باهاش چهارتا حرف بزنم... بعد اصلا شاید راه درستشو بلد نیستم

دوستام ک میشن همکلاسی من ، از لحاظ درسی نمیخوان پیشرفت کنن و براشونم فرقی نمیکنه اما من چرا ، و متاسفانه با کساییکه مثل من میخوان پیشرفت کنن رابطه درستی ندارم... از بس ازشون فاصله گرفتم انگار فقط دوست دارم پاین تر از خودمو تحت پوشش قرار بدم

چی جوری ب اونا نزدیک و از اینا کمی دور شم بدون اینکه ناراحتی پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ملاک بالا بودن و پایین بودن سطح درسیه ؟؟ 

یعنی دوستات همه چیشون اوکیه فقط واسه خاطر درس میخوای ازشون فاصله بگیری 😐😐😐😐 

خب تو درس خودتو بخون چیکار به اونا داری 

درک نمیکنم 

من دوران مدرسه معروف بودم به رقاص تو مدرسه ، صمیمی ترین دوستم ی دختر مذهبی چادری نماز خون بود ! در حالی که من برعکس اون 

اگر دوستم مثل شما فکر میکرد که ...

✨🦋🤍I am valuable
با همینا اگه خوشحالی خوش باش شاید بری با اونا دوست بشی سر درس حسادت و رقابت بیفته بینتون

ببین خوشحالم ولی یکسری وقتا ادمو دچار به افسردگی میکنن و ادمو با خودشون میبرن تو تله ی تنبلی و ب اصطلاح گشادی بیش از حد... 

با اونا همینطوریشم هستم  

مگه ملاک بالا بودن و پایین بودن سطح درسیه ؟؟  یعنی دوستات همه چیشون اوکیه فقط واسه خاطر درس می ...

بله تو هر محیطی یکجور تلقی میشه و همه چیشونم اکی نیست😊... من کساییکه تو کلاس میبینم تنهان میرم پیششون چون خودم قبلا تنها بودم و درک میکنمشون ، دوست دارن یک هم صحبت داشته باشن 

بیشتر از این لحاظ میگم