2777
2789
عنوان

عاشق یه پسره سی ساله شدم

329 بازدید | 15 پست

ببخشید بچه ها میخواستم اتفاقی حدود یه ماه پیش برام اتفاق افتاد و بگم 

من ۲۱سالمه پشت کنکورم دارم برای پزشکی میخونم روزی حدود ۱۲ ساعت درس میخونم چون واقعا عاشق پزشکیم 

داستان از جایی شروع شد که من بعضی وقتا که خسته میشدم آخرشبا میرفتم تو گوشی یه شب تو یه گپی عضو شدم یه پسری بود تو گپ اسمش مهراد بود خییلی خوشگل بود چون عکسش پروفش بود خیلی خوب من حدود دوهفته تو گپ بودم یه جورایی وقتی اون تو گپ بود منم بودم اون نبود منم حوصله هیچ کس و نداشتم دوس داشتم همش باهاش چت کنم هروقت باهام شوخی میکرد مثل بچه ها ذوق میکردم پیش خودم فکر و خیال میکردم یه شب رفتم پیویش کلی باهم چت کردیم اما بهش از اینکه عاشقشم چیزی نگفتم کلی باهام درد و دل کرد اونجا فهمیدم که زن داشت عاشق زنش بود اما زنش بهش خیانت کرد زنش بخاطر پول باهاش ازدواج کرده بود بعد از چند سال از هم جدا شدن اما هنوزم عاشق زنش بود میگفت بدون اون هیچ کس و نمیخوام  من اونشب وقتی اینارو شنیدم تا صبح گریه کردم  اما بعدش پیش خودم گفتم یه کاری میکنم عاشقم شه اما زهی خیال باطل من خیلی دوسش داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ولش کن اصلا صلاح نیست اصلا

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

سال کنکورته بیخیال خاهشا..من این اشتباهو کردم و موقع دیدن رتبه ها فهمیدم چ غلطی کردم .فاصله ی سنی ما هم خیلی زیاده..واسه ی کسی کنکورمو خراب کردم که بعد از یکسال هنوز نیومده منو ببینه از نزدیک.(بزار حداقل کنکورت تموم شه بعد)از گوشی فاصله بگیر

خلاصه فرداشبش بهش گفتم که من دوست دارم عاشقتم باورش نمیشد میگفت من چیکار کردم که تو عاشقم شدی میگفت کی عاشق شدی اصلا نمیدونستم فقط به خودم اومدم دیدم دوسش دارم گفت منم دوست دارم اما اختلاف سنیموون زیاده خانوادت قبولم نمیکنن کلی حرفای عاشقانه زد اما فرداش بهم گفت ازت بدم میاد دیگه پیام نده گفت چون زنش بهش خیانت کرده بوده با دخترا دوس می‌شده اونارو عاشق خودشون میکرد بعد ولشون میکرد گفت توام مثل همون دخترا 😭😭😭