2777
2789

بعداز چند روز پیامش و جواب میدین و چی میگین ؟

اگر مطمئن باشید این دوستی نباید به ازدواج ختم بشه 

خانواده حساسی داشته باشید که حتی ممکنه گوشیتون چک بشه و نتونید  بیرون برین و البته اولین دوستی شما در طول زندگی تون باشه 

و از طرفی هم فامیل محسوب میشه 

ولی در آخر دوسش دارین 

چی جواب پیام میدین چکار میکنید 

خودتون و بزارین جای من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نباید به ازدواج ختم بشه؟ 

چون خانواده ها به درد هم نمیخورن 

تک پسر 

مامانش از اون مادرشوهر زبون درازاس 

مامانم کل زندگیمون و برای مادربزرگش رو کرده

کلی بدی گفته از خانواده بابام براش

در کل دوستی های قبل ازدواج یه سمه خالصه. به ظاهر شیرین اما کشنده احساسات و اعتماد. اکثرا پسرا با دوست دختراشون ازدواج نمیکنن. و اگرم ازدواج کنن همه ش بی اعتمادن.پس چه کاریه آدم اساس زندگی شو بد بچینه بخصوص دخترا که هرچی پاک تر زندگی کنن، نسل صالح تری خواهند داشت. دور دوستی و خط بکش چه این آدم چه هرکسی. بذار برای بدست آوردنت تلاش کنن و رسمی و با خانواده بیان جلو وگرنه پسری که همون اول به دختر میگه بیا آشنا شدن یا بعد فقط قصدش لذت بردن و نه چیز دیگه. اصلا تو قرآن هم داریم دوست پنهانی نگیرید. اگه میدونی آدم درستی نیست برات پس به عقلت و قلبت اعتماد کن و به حرف ظاهرا شیرین شیطونه گوش نده عزیز دلم. خوشبخت باشی خانوم گل.