2777
2789

دو ساعته آزمایشم به دکتر نشون دادم و فهمیدم روماتیسم دارم😭😭😭😭انقدر گریه کردم توی اتاقم ولی صدای هق هق مامانم که داره گریه میکنه میشنوم😭😭😭چرا من انقدر بدبختم چرا مامانم باید توی زندگی همیشه جور و سختی مریضی بچه هاش بکشه

من بیماری لک و پیس داشتم که درمان نداره چرا باید یه بیماری دیگه هم بگیرم که همیشه باید مراقب باشم بیشتر نشه

کاش بمیرم خانواده ام راحت بشن😭

توی فامیل هامون روماتیسم دارن چند سال درمان نشدن که هیچ بدتر هم شدن روماتیسم باعث شد بچه دار نشن

وقتی فکر میکنم دیوونه میشم

بیچاره مامان بابام یه غصه دیگه به غصه هاشون اضافه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکلت چی بوده که ازمایش دادی؟

منم روماتیسمم مثبت  شد الانم باردارم.

نگرانمباش.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
گرمیجات بخور روماتیسم از خوردن زیاد سردیجات مثل خیار و ماست و اینجور چیزها میاد زیاد هم نرو تو اب سر ...

ممنون غصه اینکه تا آخر عمر روماتیسم وبال گردنمه و درمان نداره داره منو میکُشه

انگشتم بی حس بود دست و پام درد میکنه

ببین منم کمردرد دارم دکتر بهم دارو  داد نخوردم رفتم یه دکتر روماتولوژیست دیگه اونم فعلا بهم گفت دارو نیاز نیست .تو لینترنت نگاه کن خیلیا با تغییر سبک غذا چ ورزش خوب شدن .یه دکتر روماتولوژیست برو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم برو پیش دکتر روماتولوژی ...دکتر هانیه محتشم تهرانه...نگران نباش تحت درمان باش خوب میشی و به بچ ...

ممنون ولی کاش یه دکتر خوب تو قم بتونم پیدا کنم. تهران فکر نکنم بتونم بیام