2777
2789
عنوان

خیانت

165 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خیلی به کمکتون احتیاج دارم 

الان فهمیدم بابام ب مامانم خیانت میکنه به خالم دست درازی کردهوپیامو تلفن خالمم زنگ زد ب ما همه چیو گفت حالامامانم مونده میگ چکارکنم شوکه شدم بادوتابچه خودم۱۸وداداشم ۱۰سالشه 

لطفاکمک کنیددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکم غیرمنطقی اومد برام..

اخه من به شخصه جای بابات بودم برای حفظ ابرومم شده به خواهر زنم دست درازی نمیکردم..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
بنظرم یکم غیرمنطقی اومد برام.. اخه من به شخصه جای بابات بودم برای حفظ ابرومم شده به خواهر زنم دست د ...

متاسفانه خیلی این موارد زیاد بوده و زیاد تر هم شده 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
همون دیگ نمیدونه چ تصمیمی بگیره چکارکنه لطفاشمابگید

نمیدونم والا بستگی به روحیه مادرت داره میتونه مستقل زندگی کنه که جدا بشه؟ سرمایه داره ؟  طلاق بگیره بچه ها پیشکی میمونن  یا برعکس میتونه با خیانت راه بیاد که بمونه بستگی به شرایطشداره همینجوری که نمیشه نظر داد

خالت چند سالشه؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ن نمیدونه ک مادرجریانیم نمیدونم بهش بگیم یان

بنظرم به خالت بگین که تهدید بابات کنه که میاد به شما میگه 

بعد ببینین عکس العمل بابات چیه 

شما هیچ واکنشی نشون ندین

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
۳۰سال

گفت چیکار کرده؟حالا مطمنبد همچین چیزی بوده؟یوقت غلو نکرده یا به دلیل خاصی الکی بگه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ای بابا باباتون چند سالشه؟