2777
2789

بعد عمری با پس انداز خودم و پولی ک بابام داد رفتم گوشی خریدم از چشمم دراوردن عوضیاا

زن بابام تا فهمید دارم گوشی میخرم دختر خودشم اویزون کرد با من تا بابام برای اونم بگیره 

بعد دخترش انقدر نسازههه ک نگم  سراینکه ک از کدوم مغازه گوشی بخریم اول کلی دعوامون شد من میگفتم بیا بریم پیش این پسره میخوره صادق تر باشه اون میگفت نه چون فروشندش خوشتیپه میگی میخوای باهاش لاس بزنی بریم پیش اون یکی ارزون تر میده درصورتی ک فرقش ۱۰۰ت بود

خلاصه اونجا سر خرید گوشی من پول کم اوردیم دوباره جرو بحث کردیم اخرش فروشنده جریان مارو فهمید تخفیف دادو گفت قاب و گلسم بعدا بهم بده شماره حساب بهم دادو گفت شمارمم تو فاکتور هست کاری داشتی بهم بگو حتما و اخرشم دیگه پاساژ بسته شد مااشتباه رفتیم خروجیو اون مارو دید گفت از اینورو .. بعد گفت با چی میخواین برین ماشین دارید وفلان 

همه اینارو ثبت و ظبط کرده ب زن بابام گفت زن بابام هم دوتاروش گذاشت ب بابام گفت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری ازشرشون خلاص شم هیچ غلطی نمیتونم بکنم میگه پسره هیع میگفت عزیزم بهت یارو کلا لحن حر ...

به پسره زنگ نزنی دردسر شه برات

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
من مجبورش کردم بریم اونجا  همه اینارو ازاول برا بابام تعریف کرده

اها اشتباه متوجه شدم بابات چیزی گفت بهت ؟اگه نگفت بیخیال شو

تو هم همچین زینب مظلومی نیستی با بقیه بساز تا باهات بسازن اون دخترم پدر نداره پدر تو بهش محلت کنه هیچی کم نمیشه 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
تو هم همچین زینب مظلومی نیستی با بقیه بساز تا باهات بسازن اون دخترم پدر نداره پدر تو بهش محلت کنه هی ...

خداییی کلام از حرفات هیچ ربطی ب موضوع من نداشت

من گفتم زینب مظلومم؟بگو دقیقا کجای حرفم اشاره کردم ک مظلوومم

ن بابا چ زنگی  پسره ی ذره لاس میزد ولی کلا مدلش اونجوری ادم راحتی بود وگرنه اصلا ماهارو بچه حس ...

ایفون۱۳گرفتی؟

اها اشتباه متوجه شدم بابات چیزی گفت بهت ؟اگه نگفت بیخیال شو

اره کار همیشه بابامه دنبال بهونه اس ک هرچی از دهن درمیاد بهم بگه چون قبلا هم عموم اینا منو با دوستپسرم دیدن اتو دادم دستشون اسمم بد دررفته

خداییی کلام از حرفات هیچ ربطی ب موضوع من نداشت من گفتم زینب مظلومم؟بگو دقیقا کجای حرفم اشاره کردم ک ...

ا نارو قوم ظالمین خطاب کردی دیگه خودنم حتما زینب مظلوم 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم