2777
2789
عنوان

زایمان...لطفاااا بیاین خیلی مهمه

86 بازدید | 13 پست

سلام‌به همه خانوما کسی بوده که دکترش زیرمیزی گرفته باشه ازش؟

برای سزارین

بعد که دکتر نامرو بده مشکلی نیست؟دوباره تو بیمارستان چک نمیکنن پروندرو یا گیر نمیدن؟

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه سزارین اختیاری ممنوع شده؟؟؟دکتر من اوجام میده زیر میزی دیگه چرا

اره اینجا خیلیی سخت گیرن دکتر خودم نامه نداد بهم 

یجای دیگ میخوام‌برم

نه دیگه کاری نداره بیمارستان دولتی ک نمیخوای بری خصوصی هم کار نداره

من‌بیمه دارم‌ بیمه هزینه سزارین اختیاری قبول نمیکنه مگ با نامه دکتر باشه سمت شمام‌همینطوره؟

من‌بیمه دارم‌ بیمه هزینه سزارین اختیاری قبول نمیکنه مگ با نامه دکتر باشه سمت شمام‌همینطوره؟

من تاحالا تجربه نداشتم ولی میدونم هزینه زایمان دیگه با خودمونه بیمه ک میگه طبیعی بیارین

باز از بفیه دوستان ک تجربه دارن سوال کن 

بله کاملا همین طوره. من سزارین اجباری شدم خصوصی رفتم. بیمه پولشو داد

سزارین‌اجباری و که کاری ندارن🥺این وسط من سزارین اختیاریم قبول نمیکنن

به نظرم برو به سونوگرافی پول بده که برات سزارین رو تجویز کنن با اون مدرک هر خصوصی بری راحت عملت میکن ...

خب یه دکتری هس نامه میده بنظرتون به بعدش مشکلی نیست؟

خب یه دکتری هس نامه میده بنظرتون به بعدش مشکلی نیست؟

نمیدونم والله. واس من ک این طوری بود سونوگرافی برام سزارین رو تجویز کرد چون بچم حالت نشسته بود ک همون بریچ میگن. برگه رو بردم به دکترم نشون دادم اونم تو یه برگه دیگه به بیمارستان نامه زد ک من شرایطم سزارین هست و اجباریه. بعد برگه رو بیمارستان بردم اونجا دیگه معاینه نشدم همون تجویز سونوگرافی و تایید نامه دکتر رو دیدن کلا قبول کردن

نمیدونم والله. واس من ک این طوری بود سونوگرافی برام سزارین رو تجویز کرد چون بچم حالت نشسته بود ک همو ...

خدا کنه برای منم درست بشه ممنون عزیزم