2777
2789

من ۲۳ سالمه یه پسری رو دوست دارم که خانواده هامون در جریان هستن ولی پدرم اجازه نمیده تا ۲۹ اینا کلا ازدواج کنم یعنی ناراحت میشه درحقیقت حالا دیشب بهم گفت برو تهران اونجا برای پیشرفتت خیلی خوبه و گفت که کلید خونه رو هم بهم میده اخه ما اونجا یه خونه کرایه داده بودیم الان خالی شده برا همین این پیشنهادش بود ....اگر برم تهران هم مستقل میشم و هم تو کارم پیشرفت میکنم ولی اونو ازدستش میدم در گیر یه دوراهی هستم خودم بیشتر دلم طرف رفتنه

..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مستقل شو طرفت اگه واقعا بخوادت پات میمونه اگه هم نه به سلامت 

هیچ چیزی مهم تر از پیشرفت خودت نیست مخصوصا وقتی خانواده حمایت گر داری مطمئن باش اگه پیشرفت کنی کیس های بهتری هم سر راهت قرار میگیرن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من بودم پیشرفت مستقل شدن وانتخاب میکنم

خودمم نظرم همینه بابام قبول نمیکنه ازدواج تا قبل ۲۹ چون همیشه میگه پتانسیل بالایی داری خرابش نکن ولی آخه اونم از دست میدم

..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂