2777
2789

سلام خانوما وقت همگی بخیر...

عزیزای دلم من به شدت لاغرم و اصلا هر کاری میکنم وزن نمیگیرم مشکل خاصی ندارم آزمایشات کامل دادم زینک و اهن و مولتی ویتامین اینا خوردم اثر نداشته راهکاری میخام برا چاقی که وزنم برنگرده یهو مث اژدها نخورم بعد قطع کردن قرص یا پودر دوباره ب حالت اول خودم برگردم 

میخام دائمی باشه و وزنم بمونه چون واقعا وزنم کمه و سخت وزن میگیرم

ممنون میشم تجربیاتتونو بهم بگین و راهنماییم کنین مرسی ازتون♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت اونوقت من هیچی نمیخورم وعین حیولام

وای من اصلا کلافه شدم میخورم میخورم چاق نمیشم قدمم بلنده قشنگ به ده کیلو لازم دارم حداقل برای نرمال شدن 

ورزش کردم باشگاه رفتم دریغ از یه کیلو بالارفتن وزنم خیلی ناراحتم چون عروسیمم هس نمیخام عروس لاغر مردنی باشم😂

منم دقیقا همینطورم، یکی از دوستان چند روز پیش تایپیک زدن یه قرص البته اصلی رو استفاده کرده بودن و نتیجه گرفتن..از ترکیه تهییه کرده بودن.‌منم تصمیم دارم صورتمو فیلر بزنم.خسته شدم

چند کیلویی قدت چقده؟

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم دقیقا همینطورم، یکی از دوستان چند روز پیش تایپیک زدن یه قرص البته اصلی رو استفاده کرده بودن و نت ...

چی بود قرصش ؟؟ مت چند مدل قرص امتحان کردم مث گوریل شدم بعد باز ب حالت اولم برگشتم خیلی ضایه بود همه میگفتن نخور چون باد میکردم الکی معلوم بود باده خودشم توش مواد مخدر اینا قاطی بود اصلا خاب نداشتم چقدرم زور داشتم همه کار میکردم🤣🤣🤣

خوشبحالت حالا من میخوام بخورم ولی هی باید رژیم کوفتی بگیرم

وای خدایا برعکسه منم ب شما میگم خوشبحالت بخدا موندم وسط دیگ بقیه ب حرف اومدن خودمم اعتماد بنفسم با خاک یکسان شده انقد میگن 

گین آپ اصلی..قرص. استفاده کردی؟

اره من دو دوره استفاده کردم قبلا بهتر از این بودم اما بعد اون قرصه از قبلشم بدترشدم و لاغر تر نمیدونم اصل بود یا ن اما انقد ادم گشنش میشد اولاش میخابی خاب اوره بعدش عادت میکنی اما کلا برگشت برا من قطع کردم برگشت دوباره خوردم دیدم اصلا بدنم دیگ ب این قرصه عادت کرده ج نمیده بدنم اصلا ج نمیداد انگار ن انگار قرصه رو من تا دیروز اثر میزاشت

۵۶ وزن ۱۷۵ قد

بعدم اصلا چن تا دارو تحقیق کردم اما نمیدونم کدوم خوبه و برگشت نداره این داروهارو مصرف کردین یا چیزی راجبش شنیدین ؟ 

شربت سانستول ، قرص مخمر آبجو ، انشور ، گینر ، اینترامیل ، سرلاک 

اره من دو دوره استفاده کردم قبلا بهتر از این بودم اما بعد اون قرصه از قبلشم بدترشدم و لاغر تر نمیدون ...

منم استفاده کردم خوب بودم کلابعد قطع کردنش. ولی به خاطر یه جراحی الان باز خیلی لاغر شدم‌‌گین آپ پف نمیاره خیلی طبیعیه