2777
2789

من با یه تیپی میرم دم در بسته میگیرم که اگه یه آشنا منو دم در ببینه ابروی خاندانمون به باد میره🤣🤣🤣🤣تیشرت شلوار عروسکی دمپایی های شوهرم که سایز ۴۵ عه و شال خودت تصور کن دیگه

خنده داره ولی کاره تو عاقلانه 😄

🥲😂😂😂واقعا هم خنده داره

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر تو این ی مورد اصکل نیستم😐✌🏼

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اخه چرا🤕🤭

منتظر دیـجی کالا 🤣🤣 

پیام داد برام ساعت 10صبح تا 10شب منتظر باشید 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مگه میکاپ میکنی میری دم در که ۲۰ دقیقه طول میکشه؟ والا تو برج خلیفه هم زندگی کنی سر ۵ دقیقه آسانسور میرسه پایین دیگه !

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دقیقا اخه با چادر نمیشه کارتن بگیری دستت چادر از سر ادم میوفته من اصلا بلد نیستم جمع کنم چادرو😂🤦🏻 ...

کاری ندارن بخدا من یه مانتو یه شال دارم برای همین کار ،تا زنگ می‌زنند میپوشم و میرم دم در ،سه دقیقه هم طول نمیکشه

منم اینجوریم@-@🍺 الانم منتظرم قاب گوشیم برسه😂😐

خداروشکر دلم گرم شد تنها نیستم ...منم منتظرم 🥲😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
دیگه سه ساعت قبلتر یه جور وسواسه

دام نمیاد پست چی معطل من شه... بعد چون بخوام هول هولی آماده بشم جلو در و همسایه زشته 😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
من اینجوری نیستم زنگ زد یه شال میندازی سرت میری دیگه

اخه لباسم تو خونه یه جوری نیست فقز با یه شال حل بشه

کار درستی میکنید بعضیا انقدر بی فکرن بنده خدا میاد پیدا نمیکنه زنگ میزنه جواب نمیدن کلی معطل میشه

کلا از معطل گذاشتن کسی خوشم نمیاد 

اینو متوجه شدم چطور چن ساعت با لباس بیرون بودی چجوری کاراتو انجام دادی

سوژه کل خانواده شده بودم 🤣😂 

بابام می‌گفت آدم معذب میشه تو رو اینجوری میبینه 🤣🤣

اخه لباسم تو خونه یه جوری نیست فقز با یه شال حل بشه

من لباسم لخت باشه یه مانتو عبایی بلند دارم اونو میپوشم 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بیست دقیقه؟!!!!  چخبره آخه چرا باید این همه لباس پوشیدنت طول بکشه پیکه خواستگار نیست که من که ...

ارایش نمیکنم ولی همون اماده شدن هم زمان بره حالا بیست دقیقه نه ده دقیقه

پس اون کد که باید بهش بدین رو چیکار میکنین

دام نمیاد پست چی معطل من شه... بعد چون بخوام هول هولی آماده بشم جلو در و همسایه زشته 😂

پستچی ما که کلا با من دوسته ،میزاره تو آسانسور بسته هام رو،اگرم نباشم بهم زنگ میزنه