2777
2789
عنوان

تنهایی مرد ها

519 بازدید | 33 پست

میگم ما مردا خیلی تنهاییم ،فکرشو کن هیچ جا گوش به حرفمون نمیدن مجبوریم بیایم اینجا که شاید شنیده بشیم و با چند نفر گپ بزنیم ،،،شما خانما اراده کنین هستن کسایی که از تنهایی درتون بیارن

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست

خدا هم تنهاس ناراحت نباش

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنها تنهاترن که میان اینجا بین اینهم ادم غریبه خودشونو فقط خالی کنن. اگه یه مرد بود که به حرفشون گوش بده دیگه چه نیازی به گوش دیگه!

انگار همه تنهان چون شاید فقط خودشونو میبینن 

من همین یه دونه ام!

نه والا 

مام همینیم 

تازه تو محل کار و جامعه بین مایی که ساده پوشیم با اونایی که صد قلم آرایش میکنن تفاوت قائل میشن و حق کشی میکنن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

والا واسه خانوما هم کسی نیست اگرم باشه برا من یکی که هیچکی نیس🙃🙃

هیچ کی هم‌بدون منفعت دیگه به کسی گوش نمیده

من که دیگه ترجیح میدم درباره هیچیم با هیچکی حرف نزنم

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

تنهانیستین خودتون دلتون نمیخاد حرف بزنین

میریزین تو خودتون بداخلاقی میکنین اطرافیانو ناراحت میکنین بعد میگین چرادرکمون نمیکنین

حرف باید زد تاشنیده شد

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی