2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی کیا رفتن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 40 پست
نمی‌دونم میگن پوسته پوسته میشه  دستگاه الکساندر و میگی ؟ جلسه اول بری دوباره عربه چند و ...

اره الکساندریت 

یکماه بعد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من برا اپیلاسیون قبلا میخواستم برم هرچی باخودم کلنجار رفتم روم نشد بیخیال شدم 😂

اونا انقد دیدن ک .. 

براشون عادیِ برو 😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی که من رفتم عالی بود به شدت راضی بودم

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

واقعا بسلامتی عزیزم  لطفاً تجربیاتت و بیا بگو  و اینکه اسم دستگاه و لطفا بپرس

ممنون عزیزم

خب من فکر میکردم اصلا درد نداره اما درد داره در حد سوزن سوزن شدنه اپراتورم میگفت هرچی قوی تر باشه شاتش دردش بیشتر سعی‌کردم تجمل کنم 

اسم دستگاه رو نپرسیدم فک کنم تیتانیوم باشه 

واقعا پرسیدم سواله برام من خودم دوست دارم برم اما خجالت میکشم درکل آدم خجالتی نیستم اما تو این موردا ...

اصلا بهش فکر نکن منم چند سال بود دلم میخواست برم اما بخاطر خجالت پشت گوش مینداختم انقدر طبیعی رفتار میکنن که برات عادی میشه

وای منم روم نمیشه فرض کن یک آدم بیاد تمام جزئیات رو ببین چقدم تو دلش بگه فلان بود اونجاش خخخ من هنوز ک هنوز یاد زایمانم  ک طبیعی بود میوفتم ک ۵ نفر زوم بودم روم خجالت میکشم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون