2777
2789

یه مقدار پول در حد30دارم نمی دونم سکه بخرم یا طلا کم اجرت ....از طرفی بعضیا گفتن طلا قرار خیلی بیاد پایین و همه ضرر کنن و یجورایی بی ارزش می شه هر کی یچیز میگه خیلی می ترسم من فقط می خوام پولم بی ارزش نشه به نظرتون سکه بخرم یا طلا ؟ یه بزارم تو حسابم بمونه برای موقع ظروری 

من از فروردین منتظرم بیاد پایین😂

خسته شدم دیگه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون خبرا نیست ک طلا بیاد با خاک یکسان بشه

برو طلا بخر 

از این پایین تر نمیاد

یهو میکشه بالا خوبم میکشه

ولی پایین درحد۱۰تا۴۰ بیشتر نیست ک اونم دوسه روزه باز سرجاش میاد

بخر

ولی کدومش دیگه خودت میدونی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دقیق نمیتونم بگم چی بخر ولی تو حسابت اصلا نزار بمونه که حسابی بی ارزش میشه

طی سه ماه اخیر هیچ جا مثل سود بانک ها سودای نداشته همه بازارها تو صرر بودن من خودم طلا آب شده خریدم حدود ۱۵ تومن ضرر کردم  ولی پول تو بانک‌ سودش خوب بود

با این وضعیت کشور هیچ چی صد در صد قابل پیش بینی نیست