2777
2789
عنوان

هزینه آزمایش غدد برا پسر 13 ساله چقدره،کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 31 پست
خدا کنه  آخه خیلی  حساس شده پسرم امسال هفتمه اما از همه ریزه تر مونده

پسر من سنی از همه بچه های کلاس کوچکتره 

از نظر قدیو..هم کوچکتره

13 سالشه

رفتم سن استخوانیشو گرفتم گفت سن اشتخوانیش 11 هست

تا 21 رشد قدی داره 

قدش الان 148 

گفت قدش تا 185 هم میرسه 

ناراحت نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم پسرم قدش۱۵۷ 😐کلاس هشتم الان . بعد هم کلاسیاش اکثرن بلندن ...ینی ببرم دکار درست میشه 

ولا منم همینطور موندم ببرم یا نه اون روز کلی غر زد که من کوتوله ام منم دلم سوخت گفتم یکم قرض کنم تا دیر نشده ببرم گناه داره

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اگه تهران هستی ببر پیش دکتر علی ربانی عالی هستش فوق غدد اطفال.دکتر منشادی هم خوب هستن

ممنون عزیزم

ولا منم همینطور موندم ببرم یا نه اون روز کلی غر زد که من کوتوله ام منم دلم سوخت گفتم یکم قرض کنم تا ...

🥲پسر منم هی غر میزنه..ولی پسر آبجیم کلاس سوم راهنمایی اینجوری بود 🥴🥴ریز مونده بود الان 😂۱۵ سال گذشته دراز شده 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
پسر من سنی از همه بچه های کلاس کوچکتره  از نظر قدیو..هم کوچکتره 13 سالشه رفتم سن استخوانیشو ...

چخوب،😍 خیلی امیدوار شدم  خدا رو شکر عزیزم انشاالله زنده باشه همیشه گل پسرت

🥲پسر منم هی غر میزنه..ولی پسر آبجیم کلاس سوم راهنمایی اینجوری بود 🥴🥴ریز مونده بود الان 😂۱۵ سال گ ...

،😂😂

تحقیق کن و یه متخصص غدد کودکان خوب ببر عزیزم  مکمل های خوب و اثر بخشی الان وجود دارن که کمک کن ...

ممنون عزیزم آره خودش  دو ماه داره ورزش کششی انجام میده فقط دوا دکترش مونده که با راهنمایی شما حتما انجام میدم