2777
2789

بچه هاتاحالاچندموردبرام پیش اومده حالاتوزمینه ی شغلی یابیرون شغل.موردآخرزن همسایمونوتوپارک بایکی غیرازشوهرش دیدم بچه هاش دورترداشتن بازی میکردن منم بادوستم ودخترش بودیم خانمه به محض اینکه منودیدگرخیدازاون روزدیگه بمن سلام نمیکردیاازم فرارمیکردیااتفاقی همزمان جلودرخونه همومیدیدیم سریع پشتشوبمن میکردحتی جواب سلامونمیداد😢ازاونروزشروع کرده منوخراب کردن اینوامشب یکی ازهمسایه هابهم گفت یعنی میخوادمنوبدجلوه بده که اگه یه بارمن این مساله روبازگوکنم همه بگن خودشم موردداره 😭تجربه ی شمادرمورداینطورافرادچیه چه راهکاریپیشنهاددمیدید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شايد چيز خاصي نبود اون مرده كه باهاش حرف ميزده!! سوال داشته يا خواسته مخ بزنه هنوز دوست نشدن

توبغل هم بودن عاشقانه همین توجه منوجلب کرداخه تواون محل کسی اینطوری باشوهرش لاونمیشینه بعدش بخدامن نمیخواستم جایی بگم 

توبغل هم بودن عاشقانه همین توجه منوجلب کرداخه تواون محل کسی اینطوری باشوهرش لاونمیشینه بعدش بخدامن ن ...

آهااا پس اونجوريه

چقدرم اوسكله تو محله شما اينكارو كرده

خب ديگه معلومه ترسيده ريده كه تورو خراب كرده

اصلا نگران نباش خدا حواسش بهت هست

ولش كن گناه داره

عجب آدمیه  ولس تو به کسی چیزی نگو و ابرو کسیو نبر

داره ابرومنومیبره خیلی حرفهای بدی درباره ی من زده این اولین تجربه ی من نیست یه بارم یه قتل توشهراتفاق اوفتادکه ناموسی بودچون شهرنسبتامذهبی وبومی بودخانواده طرف همه جاگفتن یارواومده دزدی پسرروکشته درصورتی بخاطرانتقام بقتل رسونده بودیکی ازاقوام قاتل اتفاقی منوتوی یه روضه تومحلمون دیدتامنودیدخیلی ترسیداتفاقاهمه درباره ی اعدام قاتل ازش توضیح میخواستن منم چیزی نگفتم چ۰ندروزبعدش اون کسایی که توروضه بودن گفتن خانم فلانی خیلی درباره ت حرف زده گفته یه باردرباره ی پرونده بهتون دروغ نگه ولی درکل منوکلی خراب کرده بود

بهش بگو من به کسی نمی گم چه غلطی می کنی ولی ما رو دور ننداز ما اینقدم بدرد نخور نیستیم

میگم اگه دیدمش فقط بهش یه تیکه بندازم که حساب کاردستش بیادمثلابگم وای شوهرت چقدسنش بالامیزنه یه شب توپارک دیدمت پسربیست ساله نشون میداد

بهش بگو که منکه ازت جایی وپیش کسی حرفی نزدم ولی این مردانگی نیست که تو به دروغ داری منو تخریب میکنی بگو گرچه همه منو می‌شناسن ولی من جایی حرفی ازت نگفتم خیالت راحت

آهااا پس اونجوريه چقدرم اوسكله تو محله شما اينكارو كرده خب ديگه معلومه ترسيده ريده كه تورو خراب كر ...

اخه خیلی حرفهای بدی زده مثلاگفته من مردمیارم خونه 😢یازن دوم کسی هستم درصورتی که من مجردم یابه یکی دیگه رفته گفته من اینحرفاروپشت سرش درخونه زدم منم فیلم تمام اونروزروبرای خانمه گذاشتم گفتم اصلاامروزمن ایشونوندیدم خواستم بگم خیلی وقته ازمن فراریه ولی حرفموخوردم 

فقط بهش بگو ميدونم چرا داري منو خراب ميكني ولي من مث تو بي شرف نيستم به كسي و شوهرت نميگم اگه بازم ...

میترسم بدترکنه این اولین تجربه ی من نیست خیلی ناراحتم بارهاشده بخاطرچیزی که اتفاقی دیدم تایکی دوسال فشارروحی بهم واردکردن 

بهش بگو که منکه ازت جایی وپیش کسی حرفی نزدم ولی این مردانگی نیست که تو به دروغ داری منو تخریب میکنی ...

اخه ازم فرارمیکنه یه شب یه ماشین درپارکینگشون پارک بودشوهرش درچندتاهمسایه روزددرماروهم زدهمش میگفت نه دراینارونزن واسه اینانیست میترسیدبامن مواجه بشه.بعدصاحب ماشین نمیدونم بازچه مرضی داشت ترسیدنمیدونم گفتش براخانم رهنورده من خواب بودم تامتوجه ی دادوبیدادشوهرش شدم لباس پوشیدم برم بیرون اونارفته بودن منم گوشی روبردم که فیلمونشونش بدم که  ماشین واسه همون همسایه س تازنگشوزدم شوهرش وبچه هاش اومدن پایین هراسون اومدپایین بحدی ترسیده بودولی من حتی نگاهشم کردم فقط گفتم واسه من نبوده این فیلم .فرداش پاشده رفته درخونه همسایه گفته  من نسبتای بدی بهش نسبت دادم کلامیخوادبه همه یه جورثابت کنه من تهمت میزنم یاادم خوبی نیستم که فرداچیزی گفتم کسی حرف منوحساب نکنه