یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داره ابرومنومیبره خیلی حرفهای بدی درباره ی من زده این اولین تجربه ی من نیست یه بارم یه قتل توشهراتفاق اوفتادکه ناموسی بودچون شهرنسبتامذهبی وبومی بودخانواده طرف همه جاگفتن یارواومده دزدی پسرروکشته درصورتی بخاطرانتقام بقتل رسونده بودیکی ازاقوام قاتل اتفاقی منوتوی یه روضه تومحلمون دیدتامنودیدخیلی ترسیداتفاقاهمه درباره ی اعدام قاتل ازش توضیح میخواستن منم چیزی نگفتم چ۰ندروزبعدش اون کسایی که توروضه بودن گفتن خانم فلانی خیلی درباره ت حرف زده گفته یه باردرباره ی پرونده بهتون دروغ نگه ولی درکل منوکلی خراب کرده بود
بهش بگو که منکه ازت جایی وپیش کسی حرفی نزدم ولی این مردانگی نیست که تو به دروغ داری منو تخریب میکنی بگو گرچه همه منو میشناسن ولی من جایی حرفی ازت نگفتم خیالت راحت
آهااا پس اونجوريه چقدرم اوسكله تو محله شما اينكارو كرده خب ديگه معلومه ترسيده ريده كه تورو خراب كر ...
اخه خیلی حرفهای بدی زده مثلاگفته من مردمیارم خونه 😢یازن دوم کسی هستم درصورتی که من مجردم یابه یکی دیگه رفته گفته من اینحرفاروپشت سرش درخونه زدم منم فیلم تمام اونروزروبرای خانمه گذاشتم گفتم اصلاامروزمن ایشونوندیدم خواستم بگم خیلی وقته ازمن فراریه ولی حرفموخوردم
بهش بگو که منکه ازت جایی وپیش کسی حرفی نزدم ولی این مردانگی نیست که تو به دروغ داری منو تخریب میکنی ...
اخه ازم فرارمیکنه یه شب یه ماشین درپارکینگشون پارک بودشوهرش درچندتاهمسایه روزددرماروهم زدهمش میگفت نه دراینارونزن واسه اینانیست میترسیدبامن مواجه بشه.بعدصاحب ماشین نمیدونم بازچه مرضی داشت ترسیدنمیدونم گفتش براخانم رهنورده من خواب بودم تامتوجه ی دادوبیدادشوهرش شدم لباس پوشیدم برم بیرون اونارفته بودن منم گوشی روبردم که فیلمونشونش بدم که ماشین واسه همون همسایه س تازنگشوزدم شوهرش وبچه هاش اومدن پایین هراسون اومدپایین بحدی ترسیده بودولی من حتی نگاهشم کردم فقط گفتم واسه من نبوده این فیلم .فرداش پاشده رفته درخونه همسایه گفته من نسبتای بدی بهش نسبت دادم کلامیخوادبه همه یه جورثابت کنه من تهمت میزنم یاادم خوبی نیستم که فرداچیزی گفتم کسی حرف منوحساب نکنه