2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ویلایی بود یه چیزی اخه یکی نیست بگه فرهنگ آپارتمان نشینی ندارید چرا همچین میکنید من خودم به شخصه ...

دقیقا

کلا این همسایه خیلی گاوه 😑😑

هفته ای یه بار پارتی میزاره تو خونش تا ساعت دو نصفه شب صدای اهنگش هم کل محله میشنون

متاسفانه در این زمینه هر چی اعتراض مبکنیم انگار داری با سنگ حذف میزنی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من مخاطبم شما بودی؟؟؟اصلا من شما رو ریپلای کردم؟چرا به خودت گرفتی؟؟قصدت به چالش کشیدنه؟؟

سایت عمومیه،و من پستتو میبینم،تو اومدی به چالش کشیدی قصد دعواهم داشتی ،صرفا جوابتو دادم که روشت قدیمیه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
سایت عمومیه،و من پستتو میبینم،تو اومدی به چالش کشیدی قصد دعواهم داشتی ،صرفا جوابتو دادم که روشت قدیم ...

من به این خاطر این پستو گذاشتم،چون چند وقت پیش منم همین تایپیک با این موضوع رو زدم یه عده اومدن شروع کردن به طرفداری از شخصی که فرهنگ آپارتمان نشینی نداره...بر حسب تجربه به استارتر گفتم

در ضمن لزومی نداره شما از بین این همه پیام بگردی و ببینی به کدوم میتونی گیر بدی و عقدتو خالی کنی...

دیگه ریپلای نکن حوصله دهن به دهن گذاشتن با امثال شما رو ندارم.شب خوش

من به این خاطر این پستو گذاشتم،چون چند وقت پیش منم همین تایپیک با این موضوع رو زدم یه عده اومدن شروع ...

حقی برای تعیین ریپلای من نداری،فقط میتونی جواب بدی یا ندی ،به پستت نگاه کن ببین کی عقده خالی کرد،خوبه خودت دلیل عقده رو داری میگی

در ضمن من که چیز بدی نگفتم،گفتم کسی نیومد بگه،خواستم راحتت کنم یه وقت فکرت مشغول نباشه

دقیقا کلا این همسایه خیلی گاوه 😑😑 هفته ای یه بار پارتی میزاره تو خونش تا ساعت دو نصفه شب صدای اه ...

ازش شکایت کنید

دوستم یه همسایه داشت هم سگ داشت هم گربه 

سگش رو در واحدشون که چوبی بود  معذرت میخوام کار خرابی می‌کرد تا ورودی نشیمن باید بوی گند و چندش آور شو تحمل میکردی هر کاریم میکرد بدبخت مگه بوش میرفت هرچی هم تذکر میداد خانم عین خیالش نبود میگفت خودت نجسی و خودت بو میدی بلد نیستی خونه داری کنی میخوای بندازیم گردن دختر من 

آخرسرهم رفت پیگیری کرد اومد به پاش افتاد

حقی برای تعیین ریپلای من نداری،فقط میتونی جواب بدی یا ندی ،به پستت نگاه کن ببین کی عقده خالی کرد،خوب ...

چقدر بچه ای....

الان گفتی راحت شدی؟؟حالا برو بخواب فردا باید بری مدرسه خاله...

نی نی سایت شده مهدکودک،هرکی از راه میرسه یه کاربری می‌سازه...آخه به تو چه ارتباطی داره؟؟؟عجبا

چقدر بچه ای.... الان گفتی راحت شدی؟؟حالا برو بخواب فردا باید بری مدرسه خاله... نی نی سایت شده مهدک ...

من بچه ام؟میدونم میخوای فاز عاقل بزرگارو بگیری ولی متاسفانه اون کامنت صفحه اولت خرابش میکنه😂

ازش شکایت کنید دوستم یه همسایه داشت هم سگ داشت هم گربه  سگش رو در واحدشون که چوبی بود  م ...

شکایت نکنه بهتره خدای نکرده یوقت سگ ببرن سربه نیست کنن آه حیوون میگیره دیدم ک اومدن از شهرداری بردن حیوون طفلک

تذکر بده بهشون یا به مدیر بگه بهتره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...