2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه افسرده و خسته ام برامن هیچی خوب پیش نمیره نمیدونم چرا به خواسته هام‌نمیرسم همش بن بست 🥲

خدا کمکت کنه انشالله خوشبختی در خونت رو بزنه و بیاد برای همیشه توی خونت بمونه و بیزون نره

امیدارم خوشبختی به سراغت بیاد ناامید نباش

ممنون عزیزم 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

هم اره هم ن ناشکری نمیکنم البته خداروشکر ولی خیلی سختی کشیدم خیلی مشکلات تحمل کردم دیگه کم اوردم منت ...

ایشالا بهتر از این هم میشه 

روزای بدتریو گذروندی اینام میگذره 

نه  چون دیابت دارم مریض بودن خیلی بده به نظرم کسی که مریضه پنجاه درصد حس خوش بخت بودنشو از دست ...

برات آرزوی سلامتی دارم دوست عزیز

امیدوارم حال دلت خوب باشه

خوشبختی برای ماها که مردیم و تنگه زندگی رو با بدبختی خورد میکنیم معنی نمیده شماها که دیگه خانوم هستین و روح لطیف و جسم لطیف و 

نه بابا خوشبختی کجا بود از وقتی چشم باز کردیم بابامون مرد بعدم تا دلت بخواد بی عدالتی و نامردی دیدیدم فقط این اواخر دیگه به جایی رسیدم فهمیدم اصلا چیزی به اسم خوشبختی یا بدبختی وجود نداره شرایط ادما فرق میکنه یکی با پول حس خوشبختی داره یکی با داشتن همدم خوب یکی با سفر رفتن یکی با مدام مهمونی رفتن بدبختی جایی شروع میشه که هیچکدوم از اینا نباشه و عملا مرتب به این فکر کنی برای چی اومدی به این دنیا که اونجا باید دنبال رسالتت بگردی که من گشتم و فهمیدم برای این اومدم تا زخم های همه رو ترمیم کنم و موفق هم بودم زندگیای زیادی رو نجات دادم ادمای زیادی رو هم از مرز خودکشی فراری دادم با همه حیواناتم رفیقم و اینم میدونم وقتی بمیرم اونقدری کار درست کردم که با چوب نیفتن دنبالم خیلی دارم سعی میکنم از بعد سوم خلاص بشم اما نمیدونم چرا نمیشه 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش